Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.10.2016 21:53
Bayleen

XXX.XXX.65.137

Ahoj, dočetla jsem že křeček syrský je celkem neochočitelný samotářský tvor, ale zároveň několik lidí zase tvrdí, že jsou skvělými mazlíky. Samozřejmě jde o to kdo ho odchoval, ale zajímali by mě názory lidí, kteří s nimi mají více zkušeností a můžou poskytnout lepší informace.

11.10.2016 08:18
Atheira

XXX.XXX.240.43

Bayleen napsal(a):
Ahoj, dočetla jsem že křeček syrský je celkem neochočitelný samotářský tvor, ale zároveň několik lidí zase tvrdí, že jsou skvělými mazlíky. Samozřejmě jde o to kdo ho odchoval, ale zajímali by mě názory lidí, kteří s nimi mají více zkušeností a můžou poskytnout lepší informace.

Nesmysl. Nevím, kde jste to slyšela, ale syrský křeček je podle mého podstatně ochočitelnější, než jeho menší příbuzní - křečíci. Není to takový tryskáč, líp se s ním i manipuluje. Nicméně, mám zkušenosti s tím, že samice byly většinou protivné, zatímco kluci naprostá zlatíčka. Stejně jako jsem se stihla přesvědčit, že dlouhosrsté variety byly vždycky jaksi mírnější a ochočitelnější, než krátkosrsté a původní zlaté. Za mě dlouhosrsté kluka a máte božího křeččího kámoše. (Nejlépe od chovatele. Ve zverimexu nevíte, co berete.)

Jinak je to rozhodně samotář - vztahuje se to ale pouze na další zástupce jeho druhu. Syrského křečka jen jednoho v dostatečně velké ubikaci (tak 80x30cm plochy mi přijde adekvátní). Nikdy ne víc pohromadě.

Štěndo

28.10.2016 12:53
Štěndo

XXX.XXX.49.145

Syrský křeček z mého chovu byl mazlíček. smajlík Vnučka mi přinesla březí křečici ze zveráče. smajlík Měli jsme tenkrát čtyři křečíky. smajlík

2.11.2016 13:22
misel

XXX.XXX.207.240

Moj skrecok sirski je strasne pomali stale spi

Stendo

3.11.2016 08:13
Stendo

XXX.XXX.49.145

Mela jsem brezi kreckovou ze zverace, krasne syrske kreciky ruzneho zbarveni porodila. smajlík Vsichni zustali u nas, jsem je rozdelila podle pohlavi a i kdyz byli brany do rukou, tak jedna samicka byla porad hodne placha a kousava. Zvykla si, ze ji bereme v rukavicich a bylo to v pohode. Mam z toho vrhu uz jenom jednoho krecika bileho samecka, je to mazlicek a sranda je, ze nejen ze si kreckuje jidlo, ale vynasi z misticky i vodu do stejneho rohu, jako jidlo. Ma to potom rozmocene na vyhozeni. smajlík Kreciky mam cely zivot, ale vodu si nikdy zadny nekreckoval a kdyz ma misticku prazdnou, tak ji prevraci a to uz vim, ze vodicku zase vynesl do zasob. smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík