Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.12.2016 17:13
Lady Celtic

XXX.XXX.149.212

Zdraví, chtela bych se zeptat na nazor. Pred par dny mi na dvur zavital jezek. Rikala jsem si ze je uz docela pozde aby byl jeste vzhuru tak jsem ho odchytla. Nestihla jsem ho ani zvazit jenom vim ze mu teklo z nosanku (asi byl prochladlej). Nevedela jsem moc co s nim a domu jsem ho brat nechtela aby nemel tak vyrazny tepelny sok a taky mam doma dva psy. Mela jsem doma veliky termobox tak jsem mu tam dala slamu aby se mohl zachumlat a jidlo...alespon co jsem mela doma (piskoty, varene vajicko, vlocky, kousek mleteho hoveziho)...nicmene do rana se jezek prokousal krabici a utekl...tak jsem krabici nechala na zemi udelala tam akorat vetsi otvor, dala tam jidlo (vodu jsem vynechala zmrzla by a bydlime vedle potoka) kdyby se chtel vratit...zhruba po trech dnech se opravdu vratil a byl se v krabici najist (byl hodnej nechal mi tam pozdrav v podobe bobku abych vdela ze to nebyl potkan :-D ). Chci se zeptat, jetli se ho mam pokusit znova odchytit nebo by mohl zimu prezit pokud bych mu tam nechavala jidlo. Dekuji.

14.1.2017 18:20
donda

XXX.XXX.77.243

Touhle dobou už mají ježci dávno spát. Pokud ho znova potkáte, tak odchytit a zavolat do nejbližší záchranné stanice, kde se o něho přes zimu postarají a poskytnou mu veterinární ošetření. Kontakty na ZS zde: http://www.zvirevnouzi.cz/.

Přidejte reakci

Přidat smajlík