Týnuše

XXX.XXX.134.183
Dobrý den,
Dnes jsem objevila na myších tyto parazity. Neví náhodou o jaké se jedná popřípadě jak se jich zbavit?
Děkuji.
Týnuše

XXX.XXX.134.183
Oni právě nejsou všichni červení. Nekteří byli hnědí a někteří červení. Arpalit už jsem použila děkuji. Bohužel jsem poštípaná i já a drbe se i pes na kterém jsem ale vůbec nic nenašla. Jediný kdo se nedrbe tak je manžel
Týnuše

XXX.XXX.134.183
myotis
napsal(a):
No, ony byly i hnědé. Na psa pozor, může to chytit i on, doporučuji preventivně vykoupat Orthosanem nebo jiným prostředkem proti parazitům. I kdyby je neměl, aspoň na něj nepolezou
Ikdyž má obojek Foresto? Určo ho vykoupu a též v Arpalitu. Mockrát děkuji za radu
Na všechno vám postačí arpalit. (tím jsme čistili a koupali my, když jsme tyhle potvory měli na morčatech, jak jsem odpovídala "vedle")
Ale vyčistěte i vybavení u myší, co vyčistit nejde, vyhoďte nebo nechte pořádně vymrznout. Jestli se nechcete zbavovat hoblin - a že to velmi pravděpodobně bude z nich, ani zrní. Hoďte to na mráz a nějakou dobu to tam nechce pořádně promrznout. Jak jsem vám psala už na psech. Já osobně bych se úplně vykašlala na hobliny, kukuřičné podestýlky a podobně, ale to vám nikdo nemůže nutit.
Týnuše

XXX.XXX.134.183
Atheira
napsal(a):
Vykoupejte i psisko. Obojek by měl pomoct, ale jednou mu to neublíží a budete v klidu.
Mockrát děkuji. Vše jsem včera provedla dle Vašich instrukcí a zatím jsem je znovu neobjevila