Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.3.2017 16:44
ChS Marley

XXX.XXX.118.67

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak mám vycvičit potkánky, když nechtějí odměny….snažím se je cvičit tak, že si k sobě vezmu potkánka a začnu ho učit podle jednoho návodu např. na otočku k tomu je potřeba mít něco dobrého, ale když je z klece venku žádné jídlo ho nezajímá, zkusila jsem snad všechno sýr, salám, piškoty žádnou stravu co dostává denně. A i přesto se mi ho nepovedlo žádný kousek naučit. Nevím čím to je, ale nemyslím, že by to bylo díky tomu, že by mi nedůvěřoval, máme se rádi a v kleci si ode mne z ruky vezme cokoliv ale, když je z klece venku nic nechce, všude běhá a všechno si prozkoumává opravdu nevím čím to je.

1.3.2017 17:01
Atheira

XXX.XXX.240.42

Nejdříve ho naučte, že mimo klec se není čeho bát. Pravděpodobně má venku strach, proto ho nezajímají ani dobroty, po kterých by se jinak mohl utlouct.

Nechte ho prozkoumat si okolí. Až si k vám sám přijde pro tu dobrotu, co máte v ruce a jevit o ni zájem, můžete začít.

1.3.2017 17:51
asurwic

XXX.XXX.36.3

Můžete zkusit první cvičit v jeho kleci nebo nějakém uzavřeném boxu. V novém prostředí je přirozené, že je roztěkaný, chce všechno zkoumat místo nacpávání se a nebo má strach z neznáma.

2.3.2017 11:00
ChS Marley

XXX.XXX.135.236

asurwic napsal(a):
Můžete zkusit první cvičit v jeho kleci nebo nějakém uzavřeném boxu. V novém prostředí je přirozené, že je roztěkaný, chce všechno zkoumat místo nacpávání se a nebo má strach z neznáma.

Moc děkuji za radu :).

2.3.2017 11:04
ChS Marley

XXX.XXX.135.236

Také moc děkuji za radu, rozhodně to zkusím

vodjos

29.11.2020 12:21
vodjos

XXX.XXX.239.20

Dobrý den, já také nevím jak vychovat potkana když nechce žádné pamlsky.

Přidejte reakci

Přidat smajlík