Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.3.2017 11:54
Christie13

XXX.XXX.32.236

Dobrý den, co říkáte na tuto směs pro potkany ? http://eshop.rodentia.cz/m/Zbozi.aspx?id=krmna-smes-potkani-raj&flag=t&from=krmivo.

Nanny

10.3.2017 12:33
Nanny

XXX.XXX.199.180

Šíleně drahý, a řekla bych, že i dost zbytečný. Viděla jsem potkany krmené podobnou směsí, a byly to chodící koule (za to samozřejmě nemůže jenom krmení, ale i další podmínky chovu). Já si kupuji zrní ve velkém, a pak míchám sama, ale zase mám těch potkanů trochu víc, při dvou se to asi tolik neprodraží.

11.3.2017 21:28
davidka

XXX.XXX.14.251

Polovina těch věcí je zbytečná, ale jestli máš dost peněz... Podle mne je to míchaný spíš na oko, aby tam bylo hodně složek a obhájilo to tu šílenou cenu.
0,4% čehokoli je jak plivnutí do moře, jetel a sedmikrásky za chvíli porostou čerstvé, nač platit za sušený.
Určitě jim to neublíží a chutné to bude taky, Rodentie ví, co míchá, nedávají tam nabarvený překonzervovaný kuličky, jako jiní výrobci.

12.3.2017 16:44
Žaneta kocková

XXX.XXX.161.99

Christie13 napsal(a):
Dobrý den, co říkáte na tuto směs pro potkany ? http://eshop.rodentia.cz/m/Zbozi.aspx?id=krmna-smes-potkani-raj&flag=t&from=krmivo.

Je to směs slušnější než většina toho, co je k sehnání pro potkany ve zverimexech. Obsahuje spoustu položek, protože většina lidí nemá dost rozumu na to, aby pochopila, že tohle: http://eshop.rodentia.cz/Zbozi.aspx?id=krmna-smes-utahraptor&flag=t je pro potkany dostatečné taky, i když tam není milion věcí a hromada pamlsků. V tom "potkaním ráji" zase na druhou stranu je většina těch "vydatných" věcí v takovém množství, že po tom potkani zas takové koule nejsou, zvlášť, pokud člověk počká, až opravdu vyžerou všechno a nechodí je pravidelně zasypávat.

Čerstvý jetel a sedmikrásky se třeba v Praze shání obtížněji, zejména pokud chce mít člověk jistotu, že to nebude pochcané od psů nebo divokých potkanů.

14.3.2017 16:34
davidka

XXX.XXX.14.251

"Čerstvý jetel a sedmikrásky se třeba v Praze shání obtížněji, zejména pokud chce mít člověk jistotu, že to nebude pochcané od psů nebo divokých potkanů."

To mi vyznívá, jako by bez sedmikrásek a jetele nemohli být spokojení. smajlík

Ano, ve městech je asi problém popojít nebo popojet pár kiláků a nasbírat si pro zvířata něco dobrého, přírodního, čerstvého nebo i do zásoby na sušení.
Asi mám štěstí, že nejsem z rodiny lenochů a chodíme na procházky do lesa, odkud si vždy doneseme hromady sezónního zeleného krmení. Od pampelišek po sedmikrásky, větvičky stromů na okus, všelijaká semínka.

15.3.2017 14:27
Katinec

XXX.XXX.73.206

Rodentia míchá směsi speciálně pro potkany a určitě ne jen tak na oko. Mají jich hodně. Jen to chce trochu opatrnosti při výběru. Musíte brát v ohledu to, jak moc žravé a jak moc tlusté potkany doma máte. Miminům bych tuhle směs klidně dala. Pro dospělé potkany s problémy s váhou bych zvolila něco dietnějšího. Například směs Utahraptor.

15.3.2017 15:06
pošťák

XXX.XXX.150.127

Škoda že nedělají i 50kg pytle.

Přidejte reakci

Přidat smajlík