Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.4.2017 21:44
Hudba4

XXX.XXX.149.3

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat co mám dělat. Mám dvě potkanice (sestry) jsou jim 3 měsíce a teď je jedna z nich v říji a snaží se "obskočit"(pářit se) tu druhou. Honí se po kleci a tu druhou už to zjevně nebaví, píská na ní a je až agresivní. Snažím se jí teď mít co nejvíce venku, ale přes noc a když jsem v práci to prostě nejde a bojím se, že jí brzy užene. Co mám dělat? Mám je každou dát do jiné klece i přesto, že jsou na sebe od mala zvyklé? Nebo co byste doporučovali?
Děkuji za rady,
T.

Nanny

20.4.2017 21:51
Nanny

XXX.XXX.55.250

Nevšímat si toho a nechat je. Samice mají říji pravidelně každých asi 5 dní, to byste je musela mít oddělené skoro pořád. Ale říje trvá jenom několik hodin, takže se určitě navzájem neuženou. smajlík

20.4.2017 22:04
ChS Marley

XXX.XXX.80.182

Hudba4 napsal(a):
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat co mám dělat. Mám dvě potkanice (sestry) jsou jim 3 měsíce a teď je jedna z nich v říji a snaží se "obskočit"(pářit se) tu druhou. Honí se po kleci a tu druhou už to zjevně nebaví, píská na ní a je až agresivní. Snažím se jí teď mít co nejvíce venku, ale přes noc a když jsem v práci to prostě nejde a bojím se, že jí brzy užene. Co mám dělat? Mám je každou dát do jiné klece i přesto, že jsou na sebe od mala zvyklé? Nebo co byste doporučovali?
Děkuji za rady,
T.

To moje samičky dělají taky :) je to normalní, nemusíte se bát :D.

20.4.2017 22:53
Hudba4

XXX.XXX.149.3

Dobře, děkuji za uklidnění. Ona ta kterou honí je trošku větší (tělesně) a nemá takovou fyzičku, takže jsem se bála, aby jí neuhnala. smajlík

27.4.2017 20:21
Katinec

XXX.XXX.73.206

Mně se holky ojíždějí skoro každou noc. Jediný problém je, že se při tom kraválu nedá spát.

Přidejte reakci

Přidat smajlík