Morče a drbání a padání srsti

Morče domácí
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

nezegistrovaný

18.4.2021 18:39
nezegistrovaný

XXX.XXX.108.246

Dobrý den, potřebovala bych poradit, mám necelé roční morče je ze zverimexu.
Asi po 3 týdnech jsem u něho objevila časté drbání, když se drbe tak si lehá na záda a když chcete aby přestal tak vás moc nevnímá nebo-li vůbec. Zkoušela jsem vyměnit podestýlku dříve měl hobliny a teď má podložky má je necelý týden změnily jsme to z důvodu toho aby jsme mohly vyloučit alergii na hobliny.., ale to moc nezabralo a proto to zkouším ještě tady než zkusíme veterináře..
FOTKA: to jsem dnes z něho vyčesala vypadá to jako stroupky nebo takové lupy opravdu se v tom moc nevyznám :( tak se kdyžtak omlovám.
Ale ještě má rozkousané packy nebo tam tedy má stroupky ale třeba po 3 dnech si to zase rozškrabe..
Budu moc ráda za nějakou radu, jelikož chci, aby už se měl co nejlíp a neměl takové potíže 😓

Uživatel s deaktivovaným účtem

19.4.2021 08:48
Uživatel s deaktivovaným účtem

nezegistrovaný napsal(a):
Dobrý den, potřebovala bych poradit, mám necelé roční morče je ze zverimexu.
Asi po 3 týdnech jsem u něho objevila časté drbání, když se drbe tak si lehá na záda a když chcete aby přestal tak vás moc nevnímá nebo-li vůbec. Zkoušela jsem vyměnit podestýlku dříve měl hobliny a teď má podložky má je necelý týden změnily jsme to z důvodu toho aby jsme mohly vyloučit alergii na hobliny.., ale to moc nezabralo a proto to zkouším ještě tady než zkusíme veterináře..
FOTKA: to jsem dnes z něho vyčesala vypadá to jako stroupky nebo takové lupy opravdu se v tom moc nevyznám :( tak se kdyžtak omlovám.
Ale ještě má rozkousané packy nebo tam tedy má stroupky ale třeba po 3 dnech si to zase rozškrabe..
Budu moc ráda za nějakou radu, jelikož chci, aby už se měl co nejlíp a neměl takové potíže 😓

Veterinář! Viz výše.

19.4.2021 21:41
šedá myš

XXX.XXX.130.35

Doma to opravdu nevyřešíte, ani dotazem na diskuzi, vezměte morče a jděte k veterináři. Jestli tedy opravdu chcete, aby se mělo morče co nejlíp.
Samozřejmě tady nikdo netušíme, co mu je, podle popisu by to mohl být třeba svrab a to teda pak chudák zvíře, musí hrozně trpět. Přitom zrovna s tímhle u veta snadná pomoc a za pár kaček. Ale může to být jistě něco jiného.

Přidejte reakci

Přidat smajlík