Myslíte že je možné prodat a za kolik

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.1.2015 18:13
pepakacko

XXX.XXX.72.41

Kuřata brojlery doma krmené krásné žluté krmené kukuřicí bramborama a mlékem váha 4-5kg staré 4měsíce oškubané poradte kolik za kg aby to nebylo moc ani málo kdo má zkušenost díky nechci prodělat ani nikoho obrat.

22.1.2015 19:22
tereza.128

XXX.XXX.32.60

Podívejte se kolik stojí v obchodě. Kolem 80, - Kč/kg ne? Rozhodně nedávejte levněji, to budete proti sobě. Když trochu přisadíte, nic se nestane, domácí maso je domácí.

22.1.2015 19:30
pepakacko

XXX.XXX.72.41

Díky za radu myslel jsem tak 85 Kč za kg čisté váhy aby někdo neřekl že jsem zloděj.

22.1.2015 21:14
bara001

XXX.XXX.96.2

pepakacko napsal(a):
Kuřata brojlery doma krmené krásné žluté krmené kukuřicí bramborama a mlékem váha 4-5kg staré 4měsíce oškubané poradte kolik za kg aby to nebylo moc ani málo kdo má zkušenost díky nechci prodělat ani nikoho obrat.

Na trhu se doma krmena kurata prodavaji za 100 Kc / kg. Nemohou se srovnavat s blatem v supermarketech. Kdo chce dobre a kvalitni maso rad zaplati. Navic 5 kg kure je na nekolik jidel, takte ani cena 500 neni prehnana.

22.1.2015 21:43
nitram306

XXX.XXX.3.121

bara001 napsal(a):
Na trhu se doma krmena kurata prodavaji za 100 Kc / kg. Nemohou se srovnavat s blatem v supermarketech. Kdo chce dobre a kvalitni maso rad zaplati. Navic 5 kg kure je na nekolik jidel, takte ani cena 500 neni prehnana.

Dobrý večer,
nemohu než souhlasit s bara001. Pokud si pořádně spočítáte vložené náklady do péče a výkrmu kuřat dojdete k závěru, že cena 100Kč/kg je mírně nad pokrytí vložených nákladů. Shodou okolností jsem to včera počítal u svých kuřat. Ten kdo tvrdí že je cena přehnaná zahřívá asi kuřata v ložnici pod peřinou a nedovedu si představit, čím krmí.
Tolik má zkušenost.
MZ.

22.1.2015 22:53
pepakacko

XXX.XXX.72.41

Moc děkuji za rady bohužel jsem z malé vesnice kde zná každý každého a 100Kč za kg vám tady nikdo nedá zkusil bych Farmářské trhy nevím bohužel jakým způsobem se dá prodávat jedná se mi o oškubanou drůbež kuřata, kachny, husy a vajíčka je mi líto to dávat někomu za pár korun když ve větším městě třeba bude za domácí dobře krmenou drůbež zájem krmení a elektřina taky není zadarmo práci nepočítám, bohužel stálá práce není každá korunka se hodí času mám dost po urazu jsem přišel o práci a po 3 operacích dostal krásný inval.důchod cca 5500Kč tak si žiju jako Král, ještě že mám chut do práce a hodnou ženu která mě v tom podporuje díky vám všem za rady přeji všem hodně Chovatelských uspěchů.

23.1.2015 07:07
nitram306

XXX.XXX.3.121

pepakacko napsal(a):
Moc děkuji za rady bohužel jsem z malé vesnice kde zná každý každého a 100Kč za kg vám tady nikdo nedá zkusil bych Farmářské trhy nevím bohužel jakým způsobem se dá prodávat jedná se mi o oškubanou drůbež kuřata, kachny, husy a vajíčka je mi líto to dávat někomu za pár korun když ve větším městě třeba bude za domácí dobře krmenou drůbež zájem krmení a elektřina taky není zadarmo práci nepočítám, bohužel stálá práce není každá korunka se hodí času mám dost po urazu jsem přišel o práci a po 3 operacích dostal krásný inval.důchod cca 5500Kč tak si žiju jako Král, ještě že mám chut do práce a hodnou ženu která mě v tom podporuje díky vám všem za rady přeji všem hodně Chovatelských uspěchů.

...pokud si myslíte, že neseženete kupce za VAŠI cenu, doporučuji omezit chov pouze pro svou spotřebu. Budete mít radost z toho co děláte, budete mít super obědy, známí Vám budou vděční a nebude Vás deptat, že proděláváte - velkovýrobcům a a Kčním cenám z dotovaných chovů nemůžete konkurovat! A bylo by hodně špatné cenu tlačit dolů na úkor už tak napjatého rodinného rozpočtu, to si rodina nezaslouží... Z vlastní zkušenosti vím, že lidé, kteří mají zájem, se zajímají již dopředu, kdy bude drůbež k odběru a řeči ostatních, že za tu cenu to nemůžu prodat již přehlížím... Pro vlastní potřebu si nezapomeňte odečíst nemalé náklady na provoz "velkého" mrazáku, který časem odbouráte a na talíři bude vždy čerstvé.
MZ.

23.1.2015 07:49
bara001

XXX.XXX.40.135

pepakacko napsal(a):

I na vesnici budou postupně lidé, kteří si za kvalitu zaplatí rádi. Sice třeba jen občas ale přeci. Ale k trhům - hledejte na internetu podmínky pro prodej ze dvora a pak konkrétně u správce tržiště. Příspěvky o nitram306 jsou naprosto výstižné, važte si svojí práce a starostí. B.D.

23.1.2015 08:25
pepakacko

XXX.XXX.72.41

Moc děkuji za vaše rady.

23.1.2015 12:02
tereza.128

XXX.XXX.32.60

bara001 napsal(a):

S tím souhlasím. Proto jsem pánovi psala, že i v obchodě stojí kolem 80, - Kč, tak aby něco přidal, ale rozhodně nedával levněji.
Občas vidím v inzerci jak se nabízejí poražená kuřata za 50 - 60, - Kč. To nechápu.
Vždycky si říkám, kde k těm kuřatům dotyčný přišel, že prodává takhle pod cenou - levněji než v obchodě. To mu přece nemůže zaplatit ani krmení, natož nějakou práci. Skoro si myslím, že takoví lidé mají zdroj někde na jatkách, kde za pár šupů koupí vyřazený nestandard a potom to prodávají jako domácí. Jinak si to neumím vysvětlit.

23.1.2015 13:38
dandul

XXX.XXX.40.135

Já prodávám za 120, -Kč/kg a nemám problém udat.

Přidejte reakci

Přidat smajlík