Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

24.2.2015 07:26

Dobrý den. Jsem začínající chovatel a pořídil jsem si chovný kmen wyandotek stř.koroptví a potřebuji informace, co všechno musím splnit abych mohl jezdit na výstavy atd- třeba kroužky pro drůbež, kontrola veterinářem atd. Děkuji za každou informaci.

24.2.2015 14:13
chov-příroda

XXX.XXX.159.151

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Dobrý den. Jsem začínající chovatel a pořídil jsem si chovný kmen wyandotek stř.koroptví a potřebuji informace, co všechno musím splnit abych mohl jezdit na výstavy atd- třeba kroužky pro drůbež, kontrola veterinářem atd. Děkuji za každou informaci.

V první řadě se přihlaste do ČSCH, pročtěte si na internetu či v knižní podobě info o chovu a prostoru, kurník, hřady, výběch, krmivo, napaječky, kroužy, očkování, odčervování atd.

24.2.2015 14:41

Už jsem se spojil z předsedou svazu chovatelů a díky za odpověď.

2.3.2015 22:44
chov-příroda

XXX.XXX.159.151

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Už jsem se spojil z předsedou svazu chovatelů a díky za odpověď.

O.K. pohoda.

3.3.2015 14:01
padu

XXX.XXX.71.118

To je nej byt ve spolku ČSCH.
Tam dotanece info k vystavam u vas i ve vašem okrese a taky vše ohledně objednavek kroužku atd.

3.3.2015 14:05

To jo, jenomže u nás není žádná základní organizace a tak mi nemá kdo potvrdit přihlášku do ČSCH.

3.3.2015 19:01
padu

XXX.XXX.71.118

Tak možnost je taky jako to vyřešili kolegove z okolních menších vesnic kde spolky nemají tak šli prostě k nám a dojíždí.tak se rozkoukejte a pohledejte na internetu ketrá vesnice či město je nejblíž a má spolek založen.

4.3.2015 06:41

Ahoj, začal jsem hledat v okolí a napsal jsem do dvou spolků, tak čekám na odpověď, Mirek.

4.3.2015 10:07
famus

XXX.XXX.34.242

Najděte si stránky ČSCH na kterých najdete kontakt na předsedu klubu Wyandot př.Hrubeše.
Případně další informace ohledně členství ve svazu chovatelů.
Osobně chovám velké Wyandoty bílé černé a modré.Spozdravem famus.

4.3.2015 10:19

Díky za reakci, Mirek.

Přidejte reakci

Přidat smajlík