No asi nechápu otázku, pokud máte i pižmového kačera a ptáte se jestli mohou být kachňata místo po pižmákovi po běžci tak mohou. Jestli jste spároval pižmovku a běžce a ptáte se jestli běžec bude mít vliv na kachňata, tak bude. Mládě je kombinace rodičů, mladé budou neplodné a pravděpodobně menčí než pižmovka za to můžou nést více vajec pokud je jíte.
Uživatel s deaktivovaným účtem

candos
napsal(a):
Prosim o radu kdyz se pojima kacer indickeho bezce na kachne pizmove muze to mit vliv na kachnatech jestli ma nekdo s timto skusenosti dekuji za odpoved.
Jen pro pořádek, kohout/kačer POJÍMÁ, Nikoliv SE pojímá. Ženu také POJÍMÁTE za manželku, nikoliv SE pojímáte. Je to od slova POJMOUT ve smyslu PŘIVLASTNIT SI.
Dobrý den, pokud běžec pojímá pižmovku, mláďata budou tzv. mulardi, neplodní kříženci jak už bylo řečeno v příspěvku výš, z tohoto křížení jsem pár kousků měl a to že budou menší není docela pravda.Nicméně pokud jí pojímá i pižmák, počítejte s tím že většina kačat bude po pižmákovi.Přikládám foto kříženců ib x pižmovka, vlevo kačer, vpravo kachna.
S pozdravem Petis.
milan78

XXX.XXX.17.197
tereza.128
napsal(a):
Pan češtinář má ale pravdu. Věta, že kačer "se pojímá" je nesmyslná, vždycky si představím, jak to asi dělá sám se sebou a musím se smát.
Kačer pojímá kachnu, nikoli sebe.
To je od Vás moc pěkné, ze jste tak perfektně tazateli odpověděla na otázku a kvalitně mu poradila.Takové cenné informace jsou skutečně k nezaplaceni
Uživatel s deaktivovaným účtem

Tazatel odpoved jiz vyse dostal. A kdyz se tu obcas pisi bludy, tak holt mame potrebu je uvadet na pravou miru. Vcetne spravnych pojmu, aby se to nepletlo s dojmy
milan78
napsal(a):
To je od Vás moc pěkné, ze jste tak perfektně tazateli odpověděla na otázku a kvalitně mu poradila.Takové cenné informace jsou skutečně k nezaplaceni
Odpovědi se tazatel dočkal, netřeba psát stokrát totéž. Já reagovala na jeho pohoršení z toho, že jej někdo opravil, že píše nesmysly.
Mimochodem, informace, že kačer SE NEPOJÍMÁ, ale POJÍMÁ KACHNU pro někoho asi cenná je, když to sám neví.
milan78

XXX.XXX.17.197
tereza.128
napsal(a):
Odpovědi se tazatel dočkal, netřeba psát stokrát totéž. Já reagovala na jeho pohoršení z toho, že jej někdo opravil, že píše nesmysly.
Mimochodem, informace, že kačer SE NEPOJÍMÁ, ale POJÍMÁ KACHNU pro někoho asi cenná je, když to sám neví.
Víte já pocházím z Jižní Moravy a u nás se pořád mluví nářečím, hlavně stařenky a všechny používají spojeni, ze se kohout, Kačer, huser pojima, takže bych to zase za takový blud nepovažoval. I když chápu, ze Vám to zřejmě nejde pres jazyk.