makame

XXX.XXX.30.148
Prečo by líška nemohla cez plot?Prelezie tak ako mačka. Ale skôr to bola kuna.
Mne sa stalo tiež, že mi niečo napadlo kačku na vajciach, ale prežila našťastie, len mala zakrvavený a poranený krk a chýba jej trochu peria na hlave.Tiež myslím, že kuna, zmizlo aj 7 vajec z hniezda,6ostalo.Vám vajcia nezmizli? Neviem ako je to možné, že sa kačka ubránila, keď viem, že kuna nemá problém zabiť aj viac hydiny naraz, neďaleko jej hniezda bol aj káčer.Myslím, že sa jej podarilo uletieť na jazierko, bola pri ňom.Teraz chodím každé ráno so strachom čo bude.Samozrejme na noc zatváram, zabedňujem, ale kuna je potvora
Martinabuch

XXX.XXX.15.9
Takhle nám u nás vraždila kuna.
boficaklip

XXX.XXX.159.162
Ja si myslim ze to je lasica kuna by zobrala celu sliepku ale lasica len pije krv.
Tak tohle je ten obávaný predátor, kuna skalní. Kdo nebo co ale zakouslo ji ? Našel jsem ji na zahradě mrtvou. Měla půl těla ve škvíře pod kůlnou. Zřejmě si na ni něco počíhalo když lezla ven. Měla jasné znaky kousnutí pod krkem. Buď to byla jiná kuna nebo některý kocour co mám ne zahradě. Oba jsou třikrát tak velký jak ta kuna. Pes byl v noci zavřený ve cvinkru.
Super, tak dúfam, že to bol kocúr a budete mať pokoj my máme tiež niečo určite, lebo kocúr dnes behal po skalke jak divý, oňuchával garáž a sliedil a fenka ridgebacka sa už nejakú dobu pravidelne venčí pri kuríne, akoby značkovala močom a stolicou, hoci má veľkú záhradu.Viac som si začala všímať správanie zvierat, odkedy nám v noci niečo napadlo kačku na hniezde, tak som v strehu.Správanie zvierat veľa napovie
Uživatel s deaktivovaným účtem

horal
napsal(a):
Tak tohle je ten obávaný predátor, kuna skalní. Kdo nebo co ale zakouslo ji ? Našel jsem ji na zahradě mrtvou. Měla půl těla ve škvíře pod kůlnou. Zřejmě si na ni něco počíhalo když lezla ven. Měla jasné znaky kousnutí pod krkem. Buď to byla jiná kuna nebo některý kocour co mám ne zahradě. Oba jsou třikrát tak velký jak ta kuna. Pes byl v noci zavřený ve cvinkru.
Ano bol to jeden z kocurov v noci je to veru divočina
podobné som zažil pred pár rokmi aj ja.
pohres

XXX.XXX.46.94
Dnes mě zmizly 4 poloviční kachny ruánské z jedné jsem našel hlavu s krkem kdo to je? Ví to někdo?
pohres

XXX.XXX.46.94
Dnes mě zmizly 4 poloviční kachny ruánské z jedné jsem našel hlavu s krkem kdo to je? Ví to někdo?
pohres

XXX.XXX.40.211
Dnes v noci husa mrtvá krk s hlavou pryč, vnitřní orgány vyžrané kdo to byl?
...kdo to byl?
cikán, černý cikán (konec citace známé písně)
to je jak u blbejch na dvorečku - 1000x jinak a furt stejně
udělejte pořádný kurníky, husníky, kachníky aby tam nic nevlezlo...zavírejte na noc
pořiďte psa, co nechá drůbež na pokoji (např. stř, špic) a může s ní být navolno i přes den a máte od lišek a kun pokoj...
s potkanama je to složitější...
lupus4
napsal(a):
...kdo to byl?
cikán, černý cikán (konec citace známé písně)
to je jak u blbejch na dvorečku - 1000x jinak a furt stejně
udělejte pořádný kurníky, husníky, kachníky aby tam nic nevlezlo...zavírejte na noc
pořiďte psa, co nechá drůbež na pokoji (např. stř, špic) a může s ní být navolno i přes den a máte od lišek a kun pokoj...
s potkanama je to složitější...
Palec nahoru