Vysáté mozky – mrtvá housata

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.5.2015 19:53
reddriver

XXX.XXX.92.101

Ahoj, tak ani mně se nevyhnuli predátoři. Včera čtyři desetidenní housata, mrtvá. Vedle je kachna s malýma káčatama, tak jsem ji dal pryč a místo ní dal kačata pod umělou kvočnu v domění, že tam prostě přelezla a zamordovala je. Jenže ráno dalších šest housat mrtvých. Jenže byly známky drsnější smrti. Rozbité lebky a vysátý mozek. Kačata o metr dál všechna v pořádku. Zděný chlívek, stání pražce - takže domov potkanů. Okno bylo pootevřené - možné vniknutí něčeho větší. Před oknem jsem nastrašil kameru, abych alespoň zjistil, jestli tam něco chodí a před okno dal jedno mrtvé house, nyní okno zavřené. Do chvíla jsem dal jed a na místo kde byla housata past s nástrahou mrtvého housete. Nějaké podobné zkušenosti? Omlouvám se za poněkud morbidní téma, ale nic příjemného to pro mě nebylo.

27.5.2015 21:34
2mazutak

XXX.XXX.90.153

Na 99 procent ježek vyzkoušeno na uhynulém kuřeti bažanta.rozvinul se, zavětřil, vykousal mozek a odešel.ale zřejmě bude schopen i ulovit, má na to celou noc, a pokud mu ta housata neměla kam uniknout, tak jedině on.chtělo by to vyzkoušet zda je schopen to ulovit.ale kdo to riskne.málo kdo tomu uvěří.že by takové roztomilé zvířátko toho bylo schopno, ale i kuna je roztomilá, a co dovede víme.

reddriver1

27.5.2015 21:42
reddriver1

XXX.XXX.92.101

Jezek by se tam dle meho nazoru nedostal, jelikoz neumi list po zdi.

27.5.2015 21:48
josef.juzanin

XXX.XXX.39.46

Ježek dokáže neskutečný věci i jen kvůli vejci překoná pěkný překážky

28.5.2015 07:41
reddriver

XXX.XXX.192.76

I vlést do okna cca metr vysoko po břizolitu?

28.5.2015 08:42
lostris

XXX.XXX.191.77

No ty vysáté mozky nasvědčují tomu že to byl ježek, mně taky naprosto stejně odrovnal několik kuřat. No a že to byl ježour jsem nevěřila dokud jsem ho v noci nechytla při činu. V mém případě to vykoumal tak že přes den si do kurníku zalezl, schoval se tam a večer když se zavřelo udělal si hostinu. Já už ježoury rozhodně nepodceňuji. Zkuste pročíst jiné diskuze na to téma, ale fakt to vypadá na ježka. Držím palce.

Přidejte reakci

Přidat smajlík