Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.5.2015 10:09
bubko

XXX.XXX.240.41

Dnes mám pre Vás smutnú správu! Mala som to šťastie, že mi sadla ruánska kačka na vajíčka, dnes v noci som prišla o kačku aj o káčera a tým pádom aj o maličké, ktoré sa mali vyliahnuť začiatkom budúceho týždňa... som z toho hotová.. Neviem čo to bolo. Káčer udusený a kačka roztrhaná. Jedna ostala, ale je v takom strese chuda moje... Sliepky boli otvorené, ale tým to dalo pokoj. Neviete si predstaviť ako mi je smutno...

28.5.2015 11:14
javorka

XXX.XXX.98.207

To je smutné. Já jsem taky zničená, když o nějaké zvířátko přijdu. Letos už dvě slepičky a naše patnáctiletá fenka. Tam to, ale bylo stáří. Jednu slepičku potrhal asi dravec a druhá byla mrtvá zřejmě ze stresu. Už jsem koupila nové 4 slepičky a týden máme doma malé kousavé štěňátko. Bohužel, ty ztráty k chovu patří. Ale je těžké se s tím smířit...

28.5.2015 12:18
bubko

XXX.XXX.240.41

Najviac ma mrzi, že zo stresu asi už nesadla späť na vajíčka... tak som sa tešila... ale ano pravda je že to je život.

28.5.2015 12:40
ladd

XXX.XXX.34.53

Ano, je to smutný a je to dvakrát smutný, pokud nebyly na noc zavřené. Vzhledem k nezavřeným slepicím to předpokládám.

28.5.2015 15:27
javorka

XXX.XXX.98.207

Já slepice zavírám a stejně je to houby platný.

29.5.2015 08:50
bubko

XXX.XXX.240.41

Niekoľkokrát sme ich nasilu zatvorili do budky ale nechceli tam byt vytlacili dvierka - najradsej boli vonku... smajlík Ale je pravdou, že sme ani sliepky nezatvarali (ved sa doteraz nic nestalo), ale uz sme sa poučili. Zatvárame!

Přidejte reakci

Přidat smajlík