Dobrý den, máme měsíční housata landenská. Od kdy je nemusím zavírat na noc?
scipi

XXX.XXX.137.96
Aj dospelu hus zabije lasica alebo liska..pokial vam tam nebeha pes ktory by ich strazil.
scipi

XXX.XXX.137.96
Ono zasa plot staci trochu upravit a uz ho nepreleze...napr vyhnut ho trochu dovonku.
scipi
napsal(a):
Ono zasa plot staci trochu upravit a uz ho nepreleze...napr vyhnut ho trochu dovonku.
Myslíte vyhnout i u sloupku? Nebo přestříhat horní napínací drát a zkrášlit plot nějakou tou kudrlinkou? Jste si jistý že jste to sám použil? Funkční úprava vrcholu plotu je např. elektrický ohradník, i to pouze za předpokladu, že ostatní možné vstupy pro škodnou jsou dokonale uzavřeny.
scipi

XXX.XXX.137.96
jenca
napsal(a):
Myslíte vyhnout i u sloupku? Nebo přestříhat horní napínací drát a zkrášlit plot nějakou tou kudrlinkou? Jste si jistý že jste to sám použil? Funkční úprava vrcholu plotu je např. elektrický ohradník, i to pouze za předpokladu, že ostatní možné vstupy pro škodnou jsou dokonale uzavřeny.
Na stlpiky navareny L profil 50cm vyhnuty smerom von na tom natiahnute pletivo a na nom este ostnaty drot..aby to nieco preliezlo muselo by sa to naucit chodit dolu hlavou
podla mna elektrinu je davat tam nezmysel...ja mam takto dlho a este nic a mi nestalo nastastie a to nam par krat po dedine liska behala.
Já zavírám veškerou drůbež každý den.Každý rok liška stejně něco odnese. Naučí se tam chodit ve dne. Naposledy v březnu ve 14:30 hod. Odnesla 6 slepic a kohouta. Ploty nic neřeší. Naposledy jsem ji viděl jak mi přeskočila plot 180cm a to mám navrchu ostnatý drát.Když má hlad a mladé, tak si nějak poradí.