Dobrý den, mám vlašky koroptví a snášely celou zimu do teď, teď si daly pauzu, přepeřují. Jsem s nimi spokojená. A to nekrmím směsí, ani přes zimu.
Uživatel s deaktivovaným účtem

stepan strel
napsal(a):
Ptel jsem se jestli nevíte kolik snáší mrahmanky
A Mr. Google znáte?
https://www.ifauna.cz/drubez/clanky/r/detail/6947/brahmanky/.
Martas1978
napsal(a):
Dobrý den chtěl bych se zeptat v kolikátém měsíci začínají snášet Hempšírky?
Děkuji za odpověd.Martin.
Někdo tu v jiném vlákně psal, že mu hempšírky líhnuté koncem května začínají snášet před Vánoci. Já mám doma Australky líhnuté 8.5., což bude asi obdobné a očekávám začátek snášky ve druhé polovině listopadu. Uvidím, nakolik se trefím.
bronda
napsal(a):
Někdo tu v jiném vlákně psal, že mu hempšírky líhnuté koncem května začínají snášet před Vánoci. Já mám doma Australky líhnuté 8.5., což bude asi obdobné a očekávám začátek snášky ve druhé polovině listopadu. Uvidím, nakolik se trefím.
No ty mé sou líhnuté 2.5.2015, takže také ještě budu čekat
scipi

XXX.XXX.246.148
Martas1978
napsal(a):
Dobrý den chtěl bych se zeptat v kolikátém měsíci začínají snášet Hempšírky?
Děkuji za odpověd.Martin.
Mam hempsirky liahnute 1,4 a zacali znasat asi pred mesiacom.
bronda
napsal(a):
Tak první začala 1.11. Teď nesou tři ze čtyř. Jedna přebornice začala se 49gr., ale velice rychle šla nahoru a dnes již druhý den je na 63-65gr. jednožloudkových vejcích a předtím vytvořila i jedno 85gr. dvoužloudkové. Další dvě jsou na 50-53 gr.