k.r

XXX.XXX.139.152
Je mozne ak tie nove sliepky neboli ani s tymi starimi stare sliepky mozu byt nervozdne s tych mladych.
Dobrý den
tak se právě dívám že jsem si zde před časem stěžovala že mi slepice nenesou. Dnes jsem dělala jarní úklid na zahradě. A podívejte se co jsem našla v jedné z naších lodí
Jinak nyní už jsem docela spokojená. Do týdne tak kolem 60 vajec. A to mám 5 slepic hybridek ve 3. snáškovém období a ty nesou jen tak ob - den, ale velká vejce. A mladé ŽO se ještě moc neroznesly. Tak je to asi od 10 ostatních slepiček.
bgstettn
napsal(a):
Dobrý den
tak se právě dívám že jsem si zde před časem stěžovala že mi slepice nenesou. Dnes jsem dělala jarní úklid na zahradě. A podívejte se co jsem našla v jedné z naších lodí
Jinak nyní už jsem docela spokojená. Do týdne tak kolem 60 vajec. A to mám 5 slepic hybridek ve 3. snáškovém období a ty nesou jen tak ob - den, ale velká vejce. A mladé ŽO se ještě moc neroznesly. Tak je to asi od 10 ostatních slepiček.
To je tedy úlovek!
javorka
napsal(a):
To je tedy úlovek!
Buhužel - pořád jsem se dívala pod ty lodě (máme jich tam 5 ještě z našich aktivních dob) - ale v tom hnusném počasí se mi nechtělo je odhazovat, je to přece jen váha. Ale nyní bylo hezky tak jsem je odklidila a našla toto. Bylo to tam celou zimu, od té doby co jsem slepice stěhovala do nového. Ta jedna mladá BG pořád utíkala - nyní vím proč. A přitom jsem celou - opravdu velkou-zahradu denně obcházela. Jednou mi jedna nová snášela do vinohradu pod hromadu ostříhané révy, ale to jsme do týdne našly. Ale i tím se člověk učí.
Uživatel s deaktivovaným účtem

kutil
napsal(a):
Ta které nesou vajíčka a nelze je vystavovat
Ty, které
A lze napsat i normálně, hybridky.