J v r

XXX.XXX.109.21
Dobrý den. Můžete mi prosím někdo naznačit o jaké plemeno -druh kohoutka by se mohlo jednat ? Je z mojich vajíček Ale nevím od jaké Slepičky. Věkove asi 8 měsíční.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Ono taky zalezi, co mate za kohouta, bez nej to nejde, ze... A tohle je pěkný mix, takze napiste, co vam vlastne beha po dvore. Vidim minim. operene nohy, ale je to na kristalovou kouli.
J v r

XXX.XXX.109.21
Vtipný.
J v r

XXX.XXX.109.21
Kohout otec je v mrazáku. Nemohu nafotit. Nemohu určit druh. Slepic je 11. Je to mix. Spokojim se s odpovědi ze je to kříženec marans. Díky wyandote.
Uživatel s deaktivovaným účtem

J v r
napsal(a):
Kohout otec je v mrazáku. Nemohu nafotit. Nemohu určit druh. Slepic je 11. Je to mix. Spokojim se s odpovědi ze je to kříženec marans. Díky wyandote.
No, s touto odpovedi je to stejne jen ta kristalova koule. Neznaje otce, muze byt vysledny syn cimkoliv, tedy primarne krizencem. Neznaje 11 vasich slepic, co je to za druh, je i tip na krizeneho maransaka jen TIPEM. Operene nohy ma podstatne vice druhu, nez jen maransky. Takze na 99% mate jasno jen v tom, ze je to krizenec, alias dvorkova smes.
J v r
napsal(a):
No tak slepic je 11 a je to MIX. Kohout je neidentifikovatelný neznámý vojín.
Co asi tak může být potomek? Nejspíš neidentifikovatelný MIX kdoví čeho.
Maransku klidně vynechte.
J v r

XXX.XXX.109.21
Z vašich písmen cítím opovržení Nad tím. Ze je to pouze naky mix. Mě se kohoutek zda hezkej jen je úplně jiný než jeho otec. Proto mě zajímal aspoň přibližný druh. Mezi 11 slepicemi jsou 2 čisté kocinky.2 faverolky.1 maransk a 2x kříženec aurakanY. Slepice mám na maso a na vajíčka. Tímto bych toto vlákno uzavřela. Ende.
J v r
napsal(a):
Z vašich písmen cítím opovržení Nad tím. Ze je to pouze naky mix. Mě se kohoutek zda hezkej jen je úplně jiný než jeho otec. Proto mě zajímal aspoň přibližný druh. Mezi 11 slepicemi jsou 2 čisté kocinky.2 faverolky.1 maransk a 2x kříženec aurakanY. Slepice mám na maso a na vajíčka. Tímto bych toto vlákno uzavřela. Ende.
Z vašich písmen cítím naprosté nepochopení výrazu - plemeno.
Jelikož jak píšete otec byl zcela odlišný od syna, nemůže se jednat o žádné plemeno, byť by ho exteriér jakkoli připomínal.
Pokud je otec a matka stejný a jejich potomci jsou také stejní (pochopitelně až na znaky podmíněné pohlavím) a to po několik generací, pak můžeme hovořit o plemeni.
V předchozím příspěvku žádné opovržení necítím, jenom se Vám snaží sdělit to co já.