scipi

XXX.XXX.224.34
Kedy mam
Husam a kackam zalozit hniezda na znasanie vajicok?a ak pridam k paru husi este jednu hus bude ju gunar pojimat?
Uživatel s deaktivovaným účtem

Na hniezda ešte máš čas, ale s tou druhou husou by si sa mal poponáhľať, aby si husi na seba zvykli.
scipi

XXX.XXX.224.34
napsal(a):
Na hniezda ešte máš čas, ale s tou druhou husou by si sa mal poponáhľať, aby si husi na seba zvykli.
Zajtra si idem pre krasnu fransku husku
scipi

XXX.XXX.224.34
hanach
napsal(a):
Potom hoďte foto tej fešandy a nech sa vydarí. Aké husi máte? Ak sa smiem opýtať
Parik landeskych a idem si este pre fransku pretoze u tej landeskej je to hop alebo trop a ja chcem dochovat na istotu a ak landeska len znesie ale nezasadne pouzijem ju ako zivu liahen

scipi
napsal(a):
Zajtra si idem pre krasnu fransku husku
Len aby sa tak veľmi páčila aj gunárovi
scipi

XXX.XXX.224.34
napsal(a):
Len aby sa tak veľmi páčila aj gunárovi
Ak nie kupim jej neake sperky zavolam kozmeticku aby ju neako upravila a snad sa zapaci
scipi

XXX.XXX.224.34
karji
napsal(a):
Jak zvládnete mrazy. Budete přitápět.
Husiam netreba a vajickam podla toho aky ma kto husnik.ja
Osobne mam murovany a urobeny tak aby sa im nemuselo prikurovat ked su slabe mmrazy.
scipi
napsal(a):
Ak nie kupim jej neake sperky zavolam kozmeticku aby ju neako upravila a snad sa zapaci
Ja si myslím, že s tou franskou a gunárom nebude problém, mali by to ešte stihnúť, aj keď neviem kedy u franskej husi nastupuje znáška a hniezdenie. Ale určite ich treba sledovať! Skôr husi môžu hocijako zareagovať. Určite na noc oddeliť, aby ju nedobili. A keď budete mať istotu, že je všetko Ok, potom zaradiť do kŕdľa natrvalo. Držím palce, nech sa zadarí a robia Vám radosť, tá franské je úchvatná