Konzumace vajec po strikani slepic

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Maramara

5.3.2016 20:05
Maramara

XXX.XXX.135.1

Dobry den
Chystam se na zasah proti vsenkam slepic
Mam k pouziti Biokill, Biosip, Arpalit
Co je nejlepsi?
Za jak dlouho je mozne konzumovat vejce?

Dekuji
Mara.

6.3.2016 08:53
merfi

XXX.XXX.244.237

Ak ich chcete jesť, tak ekosip je účinný a netoxický.Čo sa týka biokilu, tak na faune písali mnohí, že je už neúčinný.Arpalit používam na psov a účinnosť je vynikajúca.Ale je to jed.Takže predpokladám, že sa to dostane aj do vajec a mäsa.Stačí pozrieť príbalový leták.

Maramara

6.3.2016 17:08
Maramara

XXX.XXX.135.1

V pribalovych letacich tuto informaci nenajdu . Snazim se najit neco jiz nekolik dni a na diskuzich rika kazdy neco jineho
Ale budu rada, kdyz napisete sve zkusenosti.

Uživatel s deaktivovaným účtem

6.3.2016 17:32
Uživatel s deaktivovaným účtem

Když jsem používal arpalit proti všenkám, nijak jsem ochranou lhůtu neřešil a všichni jsme zdraví a v pohodě.Není primárně určen pro potravinová zvířata a tak se nic moc o ochrané lhůtě najít nedá.Také jsem vyhledával.Dle mého názoru se kůží do zvířete až tak toxické množství nedostane a proto jsem se vajec a jejich konzumace nebál.

6.3.2016 18:26
merfi

XXX.XXX.244.237

Ak si zadáte do google arpalit a mačky, tak tam nájdete dosť o jeho toxicite a to nieje zviera na konzum.Je fakt, že človeka to nezabije.Ale prečo použiť jedy, ak to ide na konzum a existujú netoxické prípravky?To si už potom môžem kúpiť vajcia z Tesca.Asi by som radšej skúsil ten ekosip a popol.Pri nezvládateľnom zamorení chcémiu, ale vajcia by som nejedol minimálne mesiac.

Maramara

7.3.2016 16:15
Maramara

XXX.XXX.225.17

Takze jak si mam vybrat? Jeden rika jist hned a druhy nejist mesic

Přidejte reakci

Přidat smajlík