Pod kurník se nastěhoval potkan

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

10.5.2016 19:46
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.58.109

Dobrý den, asi mám problém, mám čtyři pipky, denně 3-4 vejce, poslední tři dny, vejce jen jedno, v kurníku v hnízdě a okolo něj vlhko od rozbitého vejce, ale nikde ani stopy od skořápky a teď večer jsem si všimla celkem dost velké díry v zemi pod kurníkem a co teď? Když díru zasypu, udělá ji jinde, když ho budu chtít otrávit je možné že to sežerou i slepice dík za rady.

10.5.2016 21:33
jako001

XXX.XXX.109.93

Kuste sa pozriet na toto ja pouzivam papierovè nic okrem nich sa tam nedostane.
http://www.vetis.sk/338-pasce-na-mysi-a-potkany?p=2.

11.5.2016 09:26
ciraali

XXX.XXX.40.9

To me zajima taky, jak na ty potkany aby se neotravila dalsi zvirata. Kolem slepic se mi drzi taky, ted uz je vidam i ve staji. Vsechno krmeni mam v barelech, ale slepice proste kolem kurniku vzdycky neco "vyhazi", takze se tam potkani drzi.
Kocour lovi, ale chyta hlavne ty mladsi, na dospele si asi netroufa. Psa tam pustit nemuzu, zlikvidoval by slepice odborne sam.
Mam strach ze kdyz dam jed (i tak aby se k nemu slepice nedostaly), ze kdyby pak mrtveho potkana nasel nekde driv pes nebo kocour, tak by se jim mohli otravit. Pes to tedy nema zajem zrat ani kocour, ale mohou tu mrtvolu nekam prenaset nebo s ni manipulovat - muze jim to ublizit?
Pasti a sklopce jsem samozrejme zkousela, na to mi potkani zvysoka kaslou.

Přidejte reakci

Přidat smajlík