Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.8.2016 11:16
Sádelník

XXX.XXX.12.165

Dobry den,

o vikendu jedno kachne zacalo pajdat na nohu. Zrejme kdyz slo skrz pletivo tak tam nechalo nohu a trochu si ji pochroumalo. Kdyz jsem ho mel v ruce tak noha samotna byla v poradku ale u kloubu byla modrinka. Nohu kdyz pajda ma lehce stocenou dovnitr a pri chuzi dela s nohou velky oblouk. Kdyz sem ho zkousel napodobit tak jsem dal nohu trochu do leva v koleni neohybal a chodil jsem jak kachne.

Pokud normalne zere, drzi se hejna, dokonce i beha tak zrejme bude do smrti ( spise usmrceni ) kulkat. Ale jelikoz nepipa tak by ho to zrejme bolet nemelo. A asi pujde jako prvni.

Kdybych mu chtel pomoct tak hadam neni jine reseni nez zajet k veterinari.

k.r

13.8.2016 22:16
k.r

XXX.XXX.89.63

Zdravým ja co mam kacata pižmoviek skoro všetky mali nejaky problem a to každy rok sa nieco najkde pižmovky ked su male su zvedave a chceli by vsetko ochutnat mne jedno si natrhlo kožu na hlave ked pchalo hlavu cez plot druhe zase zralo brectan priotravilo sa 2 dni bolo otapene ale potom sa z toho dostalo tretie zase tiez zacalo krývat na nohu za tyzden bolo vporiadku dalsie si zase krk nejako skrutilo a ma ho nakrivo pokial zeru a mate ich len na meso tak by nemal byt nejaky problem.

15.8.2016 11:30
cerysek

XXX.XXX.174.34

Mám kachně které kachna přišlápla když bylo malinké, noha zřejmě vykloubená, bylo líto nám ho zabít, problém byl, že jakmile mu bráškové a sestřičky někam zdrhli, začalo pištět, což byl signál pro slepice, které by ho byly okamžitě uklovali. Tak kachně bydlí ve výběhu s morčaty, docela to funguje, jak roste, nohu už netahá za sebou ale klidový režim mu celkem prospěl a chodí už dost slušně, zdá se mi, že se mu nožička srovnala a lepší se to. Je ale stále o polovinu menší než sourozenci, i když žere až dost. Také jsme mu museli odstranit žabky. Ven ho stále ještě pustit nemůžu, slepice opět útočily, i když nevím, jak to poznají, tentokrát se páslo a nepištělo, i tak se na něj vrhly, tak putoval zas zpátky k morčatům.

Přidejte reakci

Přidat smajlík