Kachna bílá snáší vajíčka. Co teď?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.3.2017 19:21
kachnymis

XXX.XXX.41.209

Dobrý den,
máme dvě kachny (samec samice).
A samice zašla snášet vajíčka od 1.března. Teď už jich je 12. Nevíte jak teď pokračovat?
Prý si kachna bílá na vajíčka nesedá. Určitě bych chtěla aby z vajíček něco bylo.
Přidám fotku vajíček i kachen.
Děkuji za odpověď ! :).

13.3.2017 19:48
dada98

XXX.XXX.52.231

Ano je to kachna pekiská a ta na vejcích zpravidla nesedí.Je potřeba umístit vejcedo líhně, nebo sehnat pižmovku.Ta na vejcích sedí.

3.4.2017 09:23
motodědek

XXX.XXX.140.123

kachnymis napsal(a):
Dobrý den,
A samice zašla snášet vajíčka od 1.března. Teď už jich je 12. Nevíte jak teď pokračovat?
Prý si kachna bílá na vajíčka nesedá. Určitě bych chtěla aby z vajíček něco bylo.

Méte dvě možnosti, sníst nebo do líhně.

9.4.2017 08:19
dada98

XXX.XXX.52.231

Kachnymis napsal(a):
Dobrý den,
Chci se zeptat jak to dopadlo.Mě se právě narodily.Jsou čiperné, oproti čínkám se hned po narození hnaly ke žrádlu.A to některým nebyl ani den

9.4.2017 11:44
mozaik

XXX.XXX.235.76

Já jsem jí je odebíral do líhně, ale jakmile jsem přestal a měla jich tam asi 15, sedla na ně a vyseděla. Na tohle mě upozornil kamarád po zkušenosti s těmito kachnami. Schválně jsem to vyzkoušel a klaplo to. Netvrdím ale, že je to pravidlo.

Přidejte reakci

Přidat smajlík