Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.8.2017 13:39
martin b

XXX.XXX.46.86

Se zelím a s knedlíkem, tak to je klasika a je takto vynikající. Párkrát do roka ale stačí. Nemáte někdo vyzkoušený i jiný recept na husu než pečenou? Míváme jich tak 15-30 ročně plus nějaké pižmovky.

30.8.2017 19:54
lcaizlova

XXX.XXX.132.4

Já teď zkusila udělat paštiku. Upekla jsem 2 kachny i s vnitřnostmi (jen sůl a kmín) a po upečení jsem obrala maso, dala do mixeru, přidala sádlo a rozmixovala. Měla velký úspěch!:).

30.8.2017 22:04
Pupča

XXX.XXX.54.33

To zní velmi zajímavě, paštiku musím zkusit :) Dávala jste tam i nějaké další koření, nebo bylinky? Nebo pouze kmín a sůl?

Zkoušela jsem z postaršího kačera pižmovky udělat guláš, vykostila jsem ho a z masa jsem udělala normální guláš, jakoby z hovězího, chutnal jak z divočiny a byl úžasný. Mám v plánu nechat si pár kačerů zestárnout, abych to mohla zopakovat.
Také jsem zkoušela usušit prsa z pižmovek v sušičce na potraviny, maso na tenké plátky jsem na jeden den naložila do trošky olivového oleje se solí, pepřem a trochou grilovacího koření, pak jsem 12 hodin sušila na 65 stupňů. Delikateska na sváteční večery :).

30.8.2017 22:45
lcaizlova

XXX.XXX.132.4

Pupča napsal(a):
To zní velmi zajímavě, paštiku musím zkusit :) Dávala jste tam i nějaké další koření, nebo bylinky? Nebo pouze kmín a sůl?

Zkoušela jsem z postaršího kačera pižmovky udělat guláš, vykostila jsem ho a z masa jsem udělala normální guláš, jakoby z hovězího, chutnal jak z divočiny a byl úžasný. Mám v plánu nechat si pár kačerů zestárnout, abych to mohla zopakovat.
Také jsem zkoušela usušit prsa z pižmovek v sušičce na potraviny, maso na tenké plátky jsem na jeden den naložila do trošky olivového oleje se solí, pepřem a trochou grilovacího koření, pak jsem 12 hodin sušila na 65 stupňů. Delikateska na sváteční večery :).

Dala jsem jen kmín a sůl:).

Přidejte reakci

Přidat smajlík