To zní velmi zajímavě, paštiku musím zkusit :) Dávala jste tam i nějaké další koření, nebo bylinky? Nebo pouze kmín a sůl?
Zkoušela jsem z postaršího kačera pižmovky udělat guláš, vykostila jsem ho a z masa jsem udělala normální guláš, jakoby z hovězího, chutnal jak z divočiny a byl úžasný. Mám v plánu nechat si pár kačerů zestárnout, abych to mohla zopakovat.
Také jsem zkoušela usušit prsa z pižmovek v sušičce na potraviny, maso na tenké plátky jsem na jeden den naložila do trošky olivového oleje se solí, pepřem a trochou grilovacího koření, pak jsem 12 hodin sušila na 65 stupňů. Delikateska na sváteční večery :).
Pupča
napsal(a):
To zní velmi zajímavě, paštiku musím zkusit :) Dávala jste tam i nějaké další koření, nebo bylinky? Nebo pouze kmín a sůl?
Zkoušela jsem z postaršího kačera pižmovky udělat guláš, vykostila jsem ho a z masa jsem udělala normální guláš, jakoby z hovězího, chutnal jak z divočiny a byl úžasný. Mám v plánu nechat si pár kačerů zestárnout, abych to mohla zopakovat.
Také jsem zkoušela usušit prsa z pižmovek v sušičce na potraviny, maso na tenké plátky jsem na jeden den naložila do trošky olivového oleje se solí, pepřem a trochou grilovacího koření, pak jsem 12 hodin sušila na 65 stupňů. Delikateska na sváteční večery :).
Dala jsem jen kmín a sůl:).