Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.9.2017 16:48
Gazda1

XXX.XXX.175.107

Dobry den, prosim Vas o pomoc. Uz asi tyzden, jedna z nasich sliepok myka hlavou ( sem-tam ) a pritom zapipne. Potom predtym mala zlto-bielu riedku stolicu ale uz ma hustu ale stale zlto-bielu. Perie pri zadku ma spinave sem tam do stolice... Stale postava, ked sa ide dat zrat tak je tam medzi prvymi, ale pomaly zere a po chvilke uz nechce... strasne je pomala, a akokeby stahuje zadok... Ked stoji tak zatvara oci, a vecer ide spat do kurina uz velmi skoro... Uz je tomu tyzden a ziadna zmena, len ta hnacka sa zmenila na tuhu stolicu... Hreben aj laloky ma normalnej farby, nie su fialove, oci nehnisaju alebo nic z nich nevyteka... Je taka sklesnuta, chvost ma sklesnuty... neviem co s nou. Ale vyzera ze zrat jej chuti, len zerie velmi pomaly a po chvilke uz nechce. Prosim mali ste taku skusenost... akurat este predtym tyzdnom krivkala na nohu, lebo pes jej ju uchmatok, krivkanie prestalo no zasa ju pes schmatol, ale ziadne krvacanie ani rany sme nenasli len bola uslintana a v soku... uz sa nam stalo s inou sliepkou ze ju pes uchmatol tiez bola v soku, ale ziadne taketo ako mykanie hlavou, pipanie, zlta hnacka nemala, pekne sa z toho dostala...dakujem vopred.

Uživatel s deaktivovaným účtem

18.9.2017 17:14

Gazda1 napsal(a):
Dobry den, prosim Vas o pomoc. Uz asi tyzden, jedna z nasich sliepok myka hlavou ( sem-tam ) a pritom zapipne. Potom predtym mala zlto-bielu riedku stolicu ale uz ma hustu ale stale zlto-bielu. Perie pri zadku ma spinave sem tam do stolice... Stale postava, ked sa ide dat zrat tak je tam medzi prvymi, ale pomaly zere a po chvilke uz nechce... strasne je pomala, a akokeby stahuje zadok... Ked stoji tak zatvara oci, a vecer ide spat do kurina uz velmi skoro... Uz je tomu tyzden a ziadna zmena, len ta hnacka sa zmenila na tuhu stolicu... Hreben aj laloky ma normalnej farby, nie su fialove, oci nehnisaju alebo nic z nich nevyteka... Je taka sklesnuta, chvost ma sklesnuty... neviem co s nou. Ale vyzera ze zrat jej chuti, len zerie velmi pomaly a po chvilke uz nechce. Prosim mali ste taku skusenost... akurat este predtym tyzdnom krivkala na nohu, lebo pes jej ju uchmatok, krivkanie prestalo no zasa ju pes schmatol, ale ziadne krvacanie ani rany sme nenasli len bola uslintana a v soku... uz sa nam stalo s inou sliepkou ze ju pes uchmatol tiez bola v soku, ale ziadne taketo ako mykanie hlavou, pipanie, zlta hnacka nemala, pekne sa z toho dostala...dakujem vopred.

Tomu zvířeti je očividně hodně zle a už to by mělo být důvodem k aplikaci sekerkomycinu.

18.9.2017 17:18
Zuzkaa

XXX.XXX.88.69

Souhlasím ! Netrapte to zvíře. Už měla být dávno utracena.

18.9.2017 19:08

No tak pokud Vám pes neustále útočí na slepice, tak by v první řadě bylo vhodné je nějak zabezpečit. Jinak slepice může mít vnitřní zranění a to opravdu pohledem nezjistíte. Jednoznačně ukončit trápení.

19.9.2017 05:35
Gazda1

XXX.XXX.175.107

Dakujem za odpovede, uz sme zabezpecili aby sa uz pes k nim nedostal. Vzdy sa nejak prepchal ale vacsinou im nic neurobil, len ked sa sliepka splasila tak on po nej. Ale len ju uslintal, a chuda sliepocka v soku. Ale mi to pride akokeby bola nachladnuta, aj to mykanie hlavou a nasledne zapipnutie, zevraj sa tym zbavuje hlienov, a tiez otvara zobak akokeby dychala.

19.9.2017 08:03

Gazda1 napsal(a):
Dakujem za odpovede, uz sme zabezpecili aby sa uz pes k nim nedostal. Vzdy sa nejak prepchal ale vacsinou im nic neurobil, len ked sa sliepka splasila tak on po nej. Ale len ju uslintal, a chuda sliepocka v soku. Ale mi to pride akokeby bola nachladnuta, aj to mykanie hlavou a nasledne zapipnutie, zevraj sa tym zbavuje hlienov, a tiez otvara zobak akokeby dychala.

Houby hleny, je prostě hrozně dušná. kdyby byla nachlazená, tak vidíte výtoky. když nemá výtok a přesto je dušná, navíc má průjem, tak bude problém v dutině břišní a to se léčí sekyrkou.

a hlavně rychle, smrt udušením a vysílením nic moc,.

19.9.2017 13:07
Zuzkaa

XXX.XXX.88.69

Nenechávejte ji trpět !

24.9.2017 11:35
Gazda1

XXX.XXX.175.107

Diki moc, sliepkocku sme museli zabit. Mala vnutorne zranenie.

24.9.2017 14:45
Zuzkaa

XXX.XXX.88.69

To jste si tedy pospíšili. Na co jste tak dlouho čekali? Baví vás se dívat na utrpení zvířat? Velmi smutné.

24.9.2017 15:08
Gazda1

XXX.XXX.175.107

Vsak sme ju v utorok zabili, nepisala som ze sme ju DNES zabili... len som napisala ze sme ju museli zabit ( ale kedy som nepisala). A reku napisem ako to skoncilo ked budem mat cas...

24.9.2017 15:09
Gazda1

XXX.XXX.175.107

Cize pred 5 dnami ( aby som bola presnejsia ).

Přidejte reakci

Přidat smajlík