Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.11.2020 20:39
Lenka72

XXX.XXX.79.216

Dobrý večer,
mám kvočnu s kuřaty, kterým bude zítra 11 týdnů a chtěla jsem se zeptat jestli není problém je mít venku v kurníku s kvočnou v tomto studeném počasí. Jsou tam od vylihnuti. Kvočna se o kuřata zatím stále dobře stará. Jde mi o to jestli jim to mrazivé počasí nevadí. V létě je to něco jiného to už po 6 týdnech když jsou opeřené zvládají v pohodě. Také je asi rozdíl když jsou kuřata lihnuti v lihni a nebo pod kvočnou.

Dekuji za postřehy.

5.11.2020 21:06
Meelek

XXX.XXX.44.103

Sucho a teplo, sucho a teplo, kvalitní krmení plus vit. doplněk, zbytky zeleniny, nasekanou trávu, pak se daří každému kuratku, pak to asi dáte. Me poslední mají cca cca 15 tydnů a prisvecuji jim infra plus hodně zeleného, naklíčeného a granule br2. Mají pro mě velkou cenu. Strouham řepu, cuketu, sekam trávu, jablka, písek... Třeba, je to čistě na Vás. Dá se toho hodně vymyslet. V Kauflandu se toho vali a vyhazuje. Minimalizování bude vždy ke škodě, v téhle době. Z vlastní zkušenosti...

5.11.2020 21:23
ladd

XXX.XXX.170.200

Nepíšete jestli je kurník zdéný, dřevěný, jak je velký, možnost si prostor zadýchat, pˇípadňe jaké má větrání. Ani nepíšete jská je jiná možnost ustájení. Obecně ale kuřata jsou již dost velká a zaklimatizovaná, takže bych je nechal být jak jsou.

Přidejte reakci

Přidat smajlík