Uživatel s deaktivovaným účtem

Zdravím Vás,
kvočka mi sedí na vajciach, kuriatka sa majú liahnuť na veľkonočnú sobotu (Nepočítala som s tým, ale budem mať živé veľkonočné kuriatka ).
Premýšľam nad ďalším postupom a rada by som sa spýtala, čo mi radíte, ako mám postupovať ďalej.
- Predpokladám, že až tak teplo vonku ešte nebude - mám kvočku s kuriatkami držať v teple (a dokedy)?
- Keď pôjde von, mám kvočku s kuriatkami oddeliť od kŕdľa (a dokedy)?
- Čo vám ešte napadá, na čo nemám zabudnúť?
Ďakujem Vám veľmi za rady a odpovede. Aj za tie, ktoré ste už poskytli. Studnicou múdrosti v tejto oblasti by mi bola bývala babka. Ale tej sa už, žiaľ, nespýtam.
Kvočku s kurencami dať určite bokom od ostatných, do suchého prostredia so závetrím, teplo obstará kvočka a počasie bude určite dobré. Kvočku nechať s kurčatami tak dlho, pokiaľ sa o ne bude starať. Až začne znášať vajcia, tak sa obvykle prestává zaujímať aj o mladé, alebo ich aj začne odháňať. Mladé potom odchovávať bokom od ostatných najlepšie až do dospenia - veku 5-6 mesiacov, osvedčuje sa aj oddelený odchov kohútikov a sliepočiek.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Ďakujem za rady, milý Štefan, teraz som už istejšia a mám predstavu, ako postupovať.