jarouj
napsal(a):
dobrý den mám dotaz třeba je to banalita-nevím. U jedné slepice se mi na vejci (na skořépce) objevují známky krve je to uz druhý den . Poradte prosím co to může být děkuji
Zdravim. Ta sliepka by mala byt mladka, u nich sa na prvych vajciach mozu objavovat stopy krvi.
nsiel som vajce od krvi, vajicko som nasiel od krvi uz aj davnejsie ale zaspinene malo od krvi :
prikladam fotku vajicka , je to normalne? cim to moze byt? sliepky mam 3-trojrocne, 101,5rocne,30sliepociek 1rocne. dakujem za odpoved
misssssko
napsal(a):
nsiel som vajce od krvi, vajicko som nasiel od krvi uz aj davnejsie ale zaspinene malo od krvi :
prikladam fotku vajicka , je to normalne? cim to moze byt? sliepky mam 3-trojrocne, 101,5rocne,30sliepociek 1rocne. dakujem za odpoved
Oprava : sliepky mam 3-trojrocne, 10 sliepok 1,5rocne,30sliepociek 1rocne.
Uživatel s deaktivovaným účtem

misssssko
napsal(a):
To vypadá na zánět vejcovou,ale s tím nic nedělejte,buď to slepice zvládne sama, nebo ne,ale neléčí se to.Stává se to při špatném menabolismu bílkovin. Nechte to být.
keltlv

XXX.XXX.4.132
A co ked ta sliepka, ma proste len svoje dni?
Uživatel s deaktivovaným účtem

Nebo mají hřady moc vysoko, nebo špatný žebříček a skáčou z výšky dolů
Je možné, aby první vajíčka (měkká skořápka), měla žloutek obalený krví? Mám štýřanku, 24 týdnů starou a ráno jsem pod hřadem našla na místě, kde spává toto vejce. Hřad je cca 40cm nad trusnym stolem, k dispozici mají neomezeně směs pro nosnice a mladky + posledních 9 dní celou zahradu. Předtím denně ke směsi zelené, zbytky z kuchyně (těstoviny, rýže atd. Spíš jako chuťovka).
Je to první čistokrevná slepička, kterou mám, předtím jenom hybridky a toto se nám nikdy nestalo. Děkuji