Česká zlatá kopenka ANO nebo NE ???

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.8.2013 12:49
tretina

XXX.XXX.139.181

Dobrý den, chtě bych Vás poprosit o pomoc... Blíž identifikovat kohouta, který se objevil mezi letošními kuřaty... Je nebo není to CZK ? Jaký barevný ráz nebo teoreticky čeho asi kříženec.
Od vylíhnutí byl stejný jako ostatní... Při opeřovaní začal "chytat" barvu.. a u mu to zůstalo...
Děkuji předem za odpovědi...
Třetina

2.8.2013 18:50
runcajz123

XXX.XXX.219.2

je to CZK ale má záběly v opeření do dalšíko chovu nepoužitelnýsmajlík

2.8.2013 20:26
kastef

XXX.XXX.138.131

ale jistě se bude hodit někomu ke slepičkám,jinak je to krásný kohoutek,i když nestandartně vybarvený,vypadá zajímavě.

2.8.2013 21:06
st.toman

XXX.XXX.32.219

Zdravím. Myslím si, že by se mohl hodit do trojbarevné kresby. Podle mě má někde vzadu něco trojbarevného. Jelikož trojbarevná kresba je mojí srdeční záležitostí, tak je to moc hezký. Zdraví St. Toman
smajlík smajlík smajlík

3.8.2013 07:06
tretina

XXX.XXX.139.181

Pane Toman právě pro tento fakt jsem jej střežil jako oko v hlavě.... :) i pro to, že je takto zbarvený si ho chci ponechat... Jen jsem chtěl vědět zda je to nemoc nebo nějaký dědičný faktor... Vypadá jako češka, je ze všech kohoutů nejhezčí... Jen ty bílé pírka... Pokud by se to dalo přenést do další generace, tak proč to nezkusit... Ptám se na názor Vás chovatelů...

3.8.2013 14:10
tretina

XXX.XXX.139.181

Děkuji... I když odkaz mi moc nepomohl..
ten můj kohout má to bílé jen na koncích per... Stejně jako u barvy trojbarevné... já do toho asi půjdu... Oddělený chov s jeho sestrami, které jsou naprosto v pořádku i bratři... Prohlížel jsem každý centimetr jejich těla...

Přidejte reakci

Přidat smajlík