Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Honza87

12.10.2015 12:49
Honza87

XXX.XXX.168.1

Dobrý den,

mám na Vás dotaz. Máte někdo kontakt na solidního chovatele malp kapucínských? Již dlouho zvažujeme pořízení samičky malpy, ale inzeráty na serverech, s ilustračními obrázkami místo reálných, s cenou okolo 3.000, - Kč, bez jakýchkoliv náznaků profesionality a vzbuzení důvěry v jejich zkušenosti, nám nestojí za jejich kontaktování. Rádi bychom kontakt na chovatele, který nemá jen "množírnu" a rozdává opice na parkovišti u supermarketu, ale který je profesionál a skutečný chovatel. Pokud máte s někým osobní zkušenosti či kontakt na někoho takového, napište mi ho prosím.

Děkuji a přeji hezký den

Honza.

12.10.2015 14:36
rys.leo

XXX.XXX.158.238

Co je mi známo, v Čr nikdo malpy kapucínské nechová. Vím, že chovaji hnědé

Arošek

17.10.2015 12:06
Arošek

XXX.XXX.22.10

V inzerci někdo nabízí vlastní odchovy malp hnědých. Zkuste jej kontaktovat a třeba vám poradí.

23.10.2015 14:00
selmicka

XXX.XXX.248.241

Pokud máte vysněnou Malpu kapucínskou lze říci, že v rámci Evropy ji spíše velmi pravděpodobně ( mládě ) neseženete.
Z USA se dají získat mládata, předpokládám, že Vám jde o mládě, avšak cesta k získání je velmi trnitá a pro nezasvěceného člověka je i velmi riskantní.Vaše zmínka o inzerátech je činností kamerunského gangu, který operuje snad ve všech zemích se směšnýmy inzeráty.
Nikdy žádné zvíře nedodá.Co se mi doneslo od postižených jedincu, co se nechali nachytat a peníze poslali, již žádné peníze neuviděli ani zvíře.
Pokud uvažujete o primátovi podobném, je dobré si nejdříve získat veškeré informace o podmínkách, chovu, ubykaci, mít zajištěného vet. lékaře znalého věci i odpovídajicí stravu.Dobré je také vědět, že primáti kálí kudy chodí, takže udržení hygieny zejména v bytě plenkou není to pravé ořechové.Uvažovat o tom, že si opičku pořídím jako rodiného miláčka není právě přesně to, co bych od toho očekával.
Ale nechci mentorovat, nejlepší je si o všem popovídat s chovatelem malp, kteří v ČR jsou a v chovech mají malpy plačtivé a hnědé.
Ti jsou fundovaní zodpovědět veškeré dotazi novému majiteli malp.
I cena odpovídá druhu primáta.( 3000 Kč v inzerci je právě to směšné na daném inzerátu ).

Pokud bych si takového primáta pořídil a nebyl informován o všech uskalích v chovu, je to cesta do pekel pro mne a zejména pro tu opičku.

Pěkný den

RN

Přidejte reakci

Přidat smajlík