Slovenský chovatelia sú iste zaskočený čo sa to vlastne deje v našom zväze. Zaujímalo by nielen mňa ale aj ostatných členov Slovenského zväzu prečo alebo z akého dôvodu sa zvyšovala nákupná cena registračných obrúčok pre nás členov, keď výroba v Nemecku ostáva nezmenená teda 0,13 centov za kus a my platíme 0,25 centov miesto pôvodných 0,20 centov čo bolo doteraz. A to isté sa týka i dobjednávok kde pýtajú dokonca 0,40 centov za kus. Nech si naši predstavitelia vstúpia už raz do svädomia že členovia niesú dojná krava ktorá im prináša blahobyt aby si oni na zväze mohli šafáriť ako chcú. Dalšia vec podľa správ zo zasadnutia RR ktoré bolo tento mesiac vôbec naše vedenie finančne neoznámilo a ani nevyhodnotilo Národnú výstavu Nitra 2014. Od buka do buka čo naše vedenie SZCH prešafáry to im obyčajný členovia prinesieme naspäť.
Bol by som rád keby niekdo kompetentný podal tady vysvetlenie
Uživatel s deaktivovaným účtem

Radoví členovia sú im dobrí len pred voľbami /ako aj u politikov/, potom už hrabú len pre seba, celá činnosť PRR SZCH ako aj RR je zahalené rúškom tajomna, pozri web szch, kde sú aktuálne informácie zo zasadnutí ? zdá sa že szch je na dobrej ceste do záhuby, zjazd od zjazdu horší a " horšejší" štatutári čím dalej tým viac bez chrbtovej kosti.
...

XXX.XXX.148.127
V tomto príspevku je síce veľa gramatických chýb, ale fakticky mu nie je čo vyčítať.
Súčasní štatutári sú zrejme hrobármi SZCH. Ale komu už na tom záleží? Apatická členská základňa
takýmto funkcionárom plne vyhovuje.Štyri roky vydržia a potom...
A potom po nas potopa a spúšť. Kritizovali vedenie za predsedovania pána Straku Michala a tajomníka zväzu pána Ing.Michalíka Štefana ale to boli tí pravý funkcionári ktorý mali záujem aby zväz plnohodnotne fungoval, boli to tí ktorý sa najviac pričinili o to že sme mali na Slovensku Európsku výstavu, ktorá u nás už nikdy nebude. To boli funkcionári ktorý náš zväz zviditelnili vo svete chovatelstva, ktorý zanechali po sebe materiálne a finančné hodnoty pre ďalšie fungovanie zväzu.
napsal(a):
Radoví členovia sú im dobrí len pred voľbami /ako aj u politikov/, potom už hrabú len pre seba, celá činnosť PRR SZCH ako aj RR je zahalené rúškom tajomna, pozri web szch, kde sú aktuálne informácie zo zasadnutí ? zdá sa že szch je na dobrej ceste do záhuby, zjazd od zjazdu horší a " horšejší" štatutári čím dalej tým viac bez chrbtovej kosti.
Zbytočne sa rozčuľujete, lepšie už nebude. Od samého začiatku sa to zle vyvíjalo. Napríklad z akých radov sa vyberali kandidáti do vrcholových funkcii od dôb štrngania s kľúčami. Samí medzi sebou sami kamaráti. Pri presunoch a predajoch majetku tak sa pohádali, až ich z funkcii odvolali. Prišli ich ďalší kamaráti a tí pokračovali v nedokončenom diele. A tak sa aj stalo, že zväzu nič neostalo. Teraz živorí a na svoju činnosť potrebuje finančné príspevky, ktoré nepokryjú ich réžiu.
Niekto tu písal a nie je to pravda... kto a ako sa pričinil o zorganizovanie Európskej výstavy holubov v Nitre. Veľa ľudí by o tomto podujatí by vedelo pravdivo informovať. Dobré by bolo, aby sa vyjadrili...

holubisemerad
napsal(a):
To mi dejte červených tlapek kolik chcete, hlavně brečte tam kde máte a neotravujte zde!
S.S.
Keď budete niekedy niečo od kocurkovských potrebovať, tak Vám isto s radosťou vyhovejú
Semeráde nikdo nepovedal že keď sa ti tento článok nepáči že máš naň reagovať, v minulom roku tu bol článok " Jak dál v ČSCH " a ako vidíš kocourkovo bolo i vo vašom zväze nie len u nás na Slovensku. Ja si myslím že tých tam hore je treba usmerniť lebo keď sa zväzy rozpadnú lebo ich rozkradnú už bude neskoro o problémoch diskutovať. Dal som to sem preto, lebo pokial viem na Vašu faunu chodí veľmi veľa Slovenských chovateľov.
Nikto nikoho neotravuje, ale prináša podnety. Nebyť toho, nie je čo tu čítať. Ostatne po tzv. reorganizácii táto weg stránka stratila na zaujimavosti, chýba tu niečo pozitívne a poučné.. Nedostatky v riadení SZCH je veľa a keď ich niekto aj kritizuje, tak len preto, aby sa to napravilo. V našom holubiarstve je veľa takých, nič sa nesnažia zlepšiť a chovajú sa ako tie pravé zakomplexované ovce..
Vy asi neviete v akom stave nechali zvaz predchodcovia a okolnosti evropskej vystavy kde zmyzli peniaze s nej.? k tym kružkom otvorene ani mne sa to nepaci, ale chcel by som vidiet kolko z vas bude mat zmienku o tom v zapisnici oblastnych vyborov tam to treba predniest je viac veci vo zvaze ktore by sa mali zmenit nechcem nikoho chranit alebo obhajovat ale myslim si že predseda robi vsetko preto aby to zacalo fungovat a verim že ak si to precita tak bude určite reagovat.dakujem.
michalpetrik
napsal(a):
Vy asi neviete v akom stave nechali zvaz predchodcovia a okolnosti evropskej vystavy kde zmyzli peniaze s nej.? k tym kružkom otvorene ani mne sa to nepaci, ale chcel by som vidiet kolko z vas bude mat zmienku o tom v zapisnici oblastnych vyborov tam to treba predniest je viac veci vo zvaze ktore by sa mali zmenit nechcem nikoho chranit alebo obhajovat ale myslim si že predseda robi vsetko preto aby to zacalo fungovat a verim že ak si to precita tak bude určite reagovat.dakujem.
Koľko že rokov je po EV v Nitre a doteraz sa nikto nesnažil napísať pravdu, ani na tomto fóre, kde podstatne o nič nejde, nakoľko veci sú zrejme premlčané. Pravda je určite taká, že niekto sa " nabalil" a potom ako čestný predseda odišiel...
Nový predseda zväzu ako jeho predchodcovia, bude reagovať mlčaním..