Uživatel s deaktivovaným účtem

Je, drůbeří mají z vnitřní strany vroubky jako závit.
- čekal jsem dost dlouho, zda vám sem odpoví někdo kompetentnější, ale nedočkal!
- takže tedy podle mě?
Kroužek holubí se na první pohled pozná, dle toho, že před číslem je písmeno a to drůbeží kroužky nemají /proto si toho hned posuzovatel všiml a neposoudil!
I písmenka a čísla jsou poněkud rozdílná /ve velikosti a v síle/, ale to lze poznat pouze, když se dají vedle sebe! Pravda je i ten vnitřní závit, ale to by mu musel uříznout nohu, takže asi to písmenko!
Je to škoda, dnes jsem zrovna kroužkoval předepsaným kroužkem číslem 10, ale bude asi fest. A dát drůbeží, které tam mám č.11- jsem si tedy nedovolil !
Zajímavé je, že vyhodit - neposoudit posuzovatelé dovedou, ale na odpověď pro Vás, si čas nenajdou?
B.
- tak tedy OPRAVA!
- pokud jde o kroužky, měl jsem pravdu!
- pokud jde o posuzovatele /jak jsem se dnes dozvěděl/, tak jsem pravdu neměl a omlouvám se!
- našel se jeden a chovatelce odpověděl /viz dopis/!
- i když odpovědět měl určitě někdo jiný /proto jsme si je volili/!
- pokud jde o hlavičku holuba /majetek ČSCH/ - vsadil bych se, že se za čas na kroužkách objeví, ale to již nebude majetkem ČSCH...
- nesouhlasím s posuzovatelem pouze v tom, že chovatelku měl informovat někdo ze ZO
asi to málo kdo ví! Hlavně proto, že informovanost je taková jaká je!
Není to tak dlouho, co jsem na Faunu psal - kroužkujte o nějaký den dříve-nové kroužky jsou menší!
B.