Dneska jsem našla a odchytla holoubka (asi má problém s křídlem) a je okroužkovaný na levé nožce má zelený kroužek a na další taky.Prosím pokud víte čí to je pomožte mě najít majitele.Vypadá to že i dost je vysilený a je to asi holka (má větší ozobí).V holubkách se nevyznám .
Co mu můžu nabídnout k jídlu ?
Uživatel s deaktivovaným účtem

Bylo by dobre opsat cisla z krouzku a dat je sem podle toho muzem dohledat kontaktni osobu ktera zna majtele nebo zadat na postovniholub.cz...holuba krmte smesi zrnin traba psenice jecmen kukurice jako zaklad to postaci a samozdrejme voda.to ze ma vetsi ozobi neni znamka pohlavi ale vetsinou stari holuba cim starsi tim vetsi nebo zvrasnenejsi ozobi tohle postaci zdedili po bradavicnatych plemenech holubu kteri se pri jejich slechteni pouzivali...

Volal sem vam 17:28...sem s trince muzu vam kdyztak pomoct.
petrusska2015

XXX.XXX.123.8
Odkud jste? Nam dneska v Moste uletela samicka a holoubek je sam :(.

Pokud by ste dobre cetla tak zjistite ze se tady bavime o postovnim holubovi a ne o holoubkovi diamantovem nicmene mozna bych pro vas samicku mnel jsem z moravskoslezskeho kraje...
petrusska2015

XXX.XXX.123.8
Aha omlouvam se :D ale hledam i tam kde nemusim :( ja jsem ze severu je to daleko :( jinak bych hned brala.

Nicmene holoubek nijak zvalst stradat nebude jen bude hlucnejsi...zkuste burzu kladno nebo kolin ale spise kladno.
petrusska2015

XXX.XXX.123.8
No oni byli hlucni spolu ted je klid...jen parkrat zavola.
fate

XXX.XXX.157.131
Vážení, přiletěl k nám holub prý závodní a má kroužek s číslem 5525.
Pokud někomu uletěl, volejte, prosím, Brno 608616107.