Pošťák na návštěvě.

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.7.2015 20:23
albinosnakes

XXX.XXX.178.211

Už asi týden tu máme na návštěvě poštovního holuba. Holuby nechovám, takže nevím jaká je praxe - bude ho někdo shánět, odletí časem nebo to patří do běžných ztrát? Číslo kroužku jsem dával na seznam zalétnutých holubů a nikdo se neozval.

22.7.2015 23:12
Zaho Rak

XXX.XXX.7.132

Keď si chcel počuť radu, tak si mohol uviesť aj sem číslo krúžku, aby skúsení holubári vedeli posúdiť či je to mláďa na tréningu, alebo zablúdený, poprípade väznený holub.

Príjemný večer.

22.7.2015 23:50
albinosnakes

XXX.XXX.178.211

Je to roček. Já si to číslo napsal na kousek papíru a opsal ho na ten seznam. Papírek se potom vyhodil. Musel bych to tedy znova hledat smajlík
Chtěl jsem jen vědět jestli se po takových tulácích někdo shání nebo se to prostě nechává osudu, případně co pro něj můžu udělat. Přes den se nakrmí s drůbeží a večer se pokouší dostat oknem do ložnice smajlík

23.7.2015 00:15
Zaho Rak

XXX.XXX.7.132

Je na nete niekde rubrika stratených holubov. Sám som tam raz uviedol číslo a majiteľ sa ozval...
Holuba som mu priniesol do miesta jeho bydliska. Ja som tam robil. A potom mi holub uletel z krabice na dvore v robote. Neviem či sa mu potom tých pár metrov vrátil.

Přidejte reakci

Přidat smajlík