Pozdravuji. Mám, ale už cestujú v nedeľu do maďarska. Takže asi len ten Švihov-CZ.J.Hrabal.
Pozdravuji. Mám, ale už cestujú v nedeľu do maďarska. Takže asi len ten Švihov-CZ.J.Hrabal.
Dnes dva (tri, štyri) závody na holuník ADANA WAMMEN
Silný vietor
Holuby včera nedostali žrať, nebol som doma.
Prvý let, malá výška, reakcia slušná, ale z boku.
Druhý let,3 kusy odfúkol vietor južným smerom a po štvrť hodine som skonštatoval, že sú v p... Maďarsku.
Tretí let, super začali stúpať, leteli konečne do strednej výšky, už som chcel otvoriť šampanské a v tom sa objavili stratení a zlúčili sa z pretekajúcimi. Super, teraz som nevedel či sa tešiť, či hrešiť.
Posledný let to isté ako prvý.
Predviedli 2 x 330 bodov.
Trénujem ďale, j snáť to bude lepšie o mesiac.
Dnes som skončil z tréningom Adana Wammen.
Posledné dni čo tréning, to útok dravca. (nie je moc príjemné, keď mi zoberie pred očami zalietaného holuba)
Zhrniem v krátkosti túto sezónu:
Začal som trénovať sedem kusov, z toho šesť som rozlietal, jeden ostal ako vábnik, keďže sa mu nechcelo lietať.
Po rozlietaní prvého kŕdla som k nim pridal ešte troch.
9 kusov pekne lietalo a na podiv aj slušne reagovali.
Ale nič netrvá večne.
Naučil sa na Adany chodiť dravec.
Po sústavných útokoch mi zostalo 5 kusov a tie ostanú až do jari zavreté spolu s troma mladými, ktoré som začal trénovať týžden dozadu. Na jar mi snáď pomôžu s tréningom mladých. (doteraz som vždy začínal na jar iba s mladými)
Mal som dva pretekové dni na holubník.
Prvý pretekový deň, dva krát po 330 bodov. Druhý pretekový deň, raz 355 a raz 420 bodov.
Chcel som dosiahnúť viac, ale nepodarilo sa. Skúsim na rok znova.
Čakám v napätí na výsledky a samozrejme na novú sezónu.