Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.9.2015 20:09
st.toman

XXX.XXX.32.219

Nazdar Zdeňku, v Soběslavi jsme se nějak nesešli a tak Ti posílám alespoň fotku.

10.9.2015 20:31
st.toman

XXX.XXX.32.219

st.toman napsal(a):
Nazdar Zdeňku, v Soběslavi jsme se nějak nesešli a tak Ti posílám alespoň fotku.

To vole je od kukuřice, nejsem profík na focení.

10.9.2015 20:31
lupus4

XXX.XXX.37.245

Ahoj, co ten/ta "půlák" ?
sorry za OT.

10.9.2015 20:45
cajzek

XXX.XXX.168.65

lupus4 napsal(a):
sorry za OT.

Také jsem na to myslel, jsem rád že v něčem máme stejný myšlenky.

10.9.2015 20:52
st.toman

XXX.XXX.32.219

Nazdárek chlapi, hlídám to jako oko v hlavě. Doteď to hlídali vlaštovky, ale teď to hlídání budu muset vzít do vlastních rukou. Bude to asi holubička a je to pěkně fouklý. Zejtra to vyfotím a dám to sem. Minulou neděli, teda předminulou jsem to vzal ukázat do Strakonic do trhu posuzovateli Veltruskýmu, protože tam vždycky probíráme v klubovně všechno možný, ale on zachoval chladnej dekór. Nevadí, mně se to líbí a to je to hlavní.

10.9.2015 22:08
kouták

XXX.XXX.168.33

st.toman napsal(a):

Stando díky.Oni kříženci s NVH jsou docela fešní.Tento bude zajímavej.V Soběslavi jsem tě zahlédl, když jsem probíral ty věci "důležité" a pil kávu a potom jsem tě ztratil v davu.Tak zase příště.Zdraví Zdeněk.

10.9.2015 22:39
kouták

XXX.XXX.168.33

Když Standa nakousl trh Soběslav, tak se také podělím co tam bylo.Tentokrát to byl nářez.U holubů jsem se pokochal Slezskýma barevnohlávkama a Košoa, spousta pošťáků a oko barvičkáře plesalo.U králíků se kochalo spousta dětí těma zakrslejma, ale i nějaký obr tam taky byl.Nejlepší to bylo venku, kde bylo spousta jak říká Náhlovský kachnám "erotického žrádla"a cenově kachna za 100, - a rovnou na pekáč.Prostě to tam kejhalo, kokrhalo, mňoukalo, mečelo a dle mého v dost dobré kvalitě.Kolem plno stánků a i gurmán by si přišel na své u nakládaných sýrů.Exotářská hala mě tentoktár překvapila, protože tolik papouchů, holoubků všech možných druhů jsem tam ještě nikdy neviděl, pouze problém nedalo se tam projít.Prostě trh Soběslav je měsíc od měsíce krásnější.Chyběl tam pouze Beďa, který se válel někde u moře.No a teď se všichni sejdeme 2.10.2015 na tom nejlepším, protože je tam VÝSTAVA.Zdraví všechny Kouťák.

11.9.2015 06:13
chov.

XXX.XXX.79.4

- zdravím a jsem zase zpět
- jsem moc rád, že se TRH opět vydařil !
- měl jsem sice nohy namočené ve slané vodě, ale hlavou jsem byl s vámi!
- takže teď až o výstavě...
Béda.

11.9.2015 20:41
Olánek

XXX.XXX.65.99

Mám dojem, že Béda sháněl čínské racky. Zamýšlí v případě postupu Slávie do finále ligy mistrů vypustit hejno čínských holubů přímo v Edenu.

21.9.2015 20:00
st.toman

XXX.XXX.32.219

lupus4 napsal(a):
sorry za OT.

Zdravím, strašně nerad se fotí. Když je fouklá, tak je nefotogení a když na ní zasvítí sluníčko, tak je sfouklá a když vidí foťák, tak zdrhá do maštale.

Přidejte reakci

Přidat smajlík