Příjemná a snad i vydařená víkendová výstava zvířat, pořádaná ZO Modřany.
Děkujeme všem kteří naší výstavu podpořili ať už jako vystavovatelé nebo návštěvníci.
Honza.
jeník12
napsal(a):
A poslední foto.
Ahoj Honzo, moc Ti děkuji za tohle založené vlákno. Vlastně jsem moc rád když sem chovatelé staváků dávají fotky pro podporu plemene. Je jen mrzuté, že moc staváčkářů tyto vlákna nepodporuje. Ale takhle je to se všemi plemeny
Jinak ještě jednou ti gratuluji k čestné ceně. Stříbrní vypadají slušně. Docela mě zaujala fotka č.7 červeného rovného. Škoda, že jsi ho nevzal foťákem více v rovině. Díky Bohouš
Ahoj Bohousi,
Oboje červení jsou Jardy Hrubého, to byla podívaná veliká, lesk jako blesk.
V plné kráse je ale přece jenom nezesvětlený. Ta světlá barva už ho posouvá někam jinam. =to=.
Olánek
napsal(a):
Třeba se mýlím, ale výstava byla dost utajená?Zlepšit obočnice a je to dobrý, problém je chov v Praze na volno.
Utajená snad ne
Možná propagace mohla být větší, ale výstava se konala podruhé, takže tradici si teprve bude získávat a kolekce doufám budou přibývat.
Chov na volno je asi problém všude, ale i v Praze dá dát holubům volnost, alespoň částečně.
H.
jeník12
napsal(a):
Utajená snad ne
Možná propagace mohla být větší, ale výstava se konala podruhé, takže tradici si teprve bude získávat a kolekce doufám budou přibývat.
Chov na volno je asi problém všude, ale i v Praze dá dát holubům volnost, alespoň částečně.
H.
Ano podruhé, ale dle fotek si myslím, že měla velkou kvalitu. Propagace je základ a i tady si myslím, že postupně vše vychytáte. Každopádně, Praha je mega město a pokud by lidé měli v dnešní době zájem o podporu chovatelství, tak si myslím, že jen vyvěšení v okolí pár km by vám muselo přinést návštěvnost o jaké se nám v menších městech ani nezdá. A když si vemu, že pro ZO jsou výstavy prakticky jediným možným příjmem a možností, malinko" posílit konto organizace, tak malá návštěvnost vše hatí! Já v naší ZO říkám, že si stejně ty výstavy budeme za chvíli dělat jen pro sebe a nadšence z řad chovatelů. Takže ne za případným byť malým +, ale pro radost nás chovatelů a možnost setkání. To je první stránka věci. Na druhou stranu propagace především z důvodu zdělení případným vystavovatelům a posílení zvířaty ve všech odbornostech. Což dělá výstavu výstavou. Věřím, že tohle se bude zlepšovat, myslím, že jste tam schopní lidé. Tradice výstavy se zvedne s přibívajícími roky. Je to mladý počin, ale díky za něj. Terka byla? Ahoj Bob
Na fotce je můj lončák, jsem na něj pyšnej. V Podbořanech 95b a velká radost po těch útrapách co jsem si prošel.
Ahoj Bobe,
Terka byla, bez její administrativní podpory a pilnosti předsedy, bychom se neobešli.
Všichni jsme si mákli, ale stálo to za to.
Návštěvnost byla slušná, ale hlavně jak píšeš jsme se sešli, vše probrali, našli nové kontakty a tak se zase posuneme dál.
Je to hlavně o té komunitě zapálených lidí a není to jen o holubech, ale o všech zvířatech.
K holoubkovi gratuluji, vypadá velmi dobře. Znám ten pocit pýchy, když vlastní odchovanec zaboduje. Taky jsem u svých holoubků stál a kolekce mě hezky naplnila radostí a spokojeností.
Nasbíral jsem spoustu postřehů a zkušeností od ostatních chovatelé.
Je to prostě prima inspirace do další sezony a hlavně už vím, že se člověk nemá stydět a bát a prostě jít z kůží na trh, i když to nedopadne dobře, nenechat se odradit.
není to o těch bodech, ale o setkání a atmosféře. To nás posouvá dopředu.
Honza.