still

XXX.XXX.87.253
Dokáží holubi odchovat hrdličky?
still

XXX.XXX.87.253
(Ptám se kvůli jejich velikostním rozdílům).
Still

XXX.XXX.240.118
No, to ano, ale jsou poloviční co holub, tak jestli na ně nebudou holoubátka moc malá?
still
napsal(a):
Dokáží holubi odchovat hrdličky?
Určité ne.Je to stejný problém jako s hřivnáči.Také krmí déle kaší a při přechodu na tvrdé krmení hynou.Jednou jsem to vyřešil tak, že jsem týdenní holoubata hřivnáče podsadil pod pár kterému se mněla holoubata akorát líhnout ale možná má někdo zkušenost jinou.
štítník
napsal(a):
Určité ne.Je to stejný problém jako s hřivnáči.Také krmí déle kaší a při přechodu na tvrdé krmení hynou.Jednou jsem to vyřešil tak, že jsem týdenní holoubata hřivnáče podsadil pod pár kterému se mněla holoubata akorát líhnout ale možná má někdo zkušenost jinou.
Máte pravdu, hřivnáči kašičkují holoubata v průměru o 10 dnů déle, tudíž i hrdličky. Měl jsem tu čest si to vyskoušet. Taky jsem to tak dělal, nejlepší to bylo s poštákama.
Dobry vecer, holuby hrdlicku odchovaji, jako kluk jsem podlozil asi tyden starou hrdlicku pod tatovy holuby klamaky kterym se prave vylihlo holoube a i tak velci holuby ji odchovali.urcite by ji i vysedeli nejaci mensi holuby, pavici urcite.pokud budete holuby krmit drobnym zrnim a srotem urcite nebude problem pri odchovu.
peparazak
napsal(a):
Dobry vecer, holuby hrdlicku odchovaji, jako kluk jsem podlozil asi tyden starou hrdlicku pod tatovy holuby klamaky kterym se prave vylihlo holoube a i tak velci holuby ji odchovali.urcite by ji i vysedeli nejaci mensi holuby, pavici urcite.pokud budete holuby krmit drobnym zrnim a srotem urcite nebude problem pri odchovu.
To je přesně ono, také jste jí min.o týden prodloužil krmení kaší.
still

XXX.XXX.240.118
Dozvěděl jsem se, že hrdličky holuba zvládnou, dokáže to i hřivnáč?