- Josef Voráček- v Show Jana Krause
Pozvání do SJK přijali: Ivana Uhlířová, Zdeněk Pavlovský a Josef Voráček. Natáčení pořadu se můžete zúčastnit v úterý 12. dubna 2016 v pražském divadle Archa, záznam odvysílá TV Prima ve středu 13. dubna 2016 po 21. hodině.
Úvod / Archiv / Josef Voráček
Josef Voráček
Chovatel holubů, který se svému koníčku věnuje přes 40 let a své svěřence speciálně trénuje.
Je mistrem republiky v letecké akrobacii holubů. Holubi umí vycvičit tak, že dokážou neuvěřitelné věci. Kotrmelce, pády střemhlav, tleskání, kroužení ve formaci, zastavení ve vzduchu na místě a mnohé další akrobatické kousky. Josef Voráček je přitom bravurně ovládá zvláštními gesty
Partneři
Vstupenky na představení Jan Kraus na Facebooku Jan Kraus na Google+ Show Jana Krause na Youtube
Obsah © 2013 Jan Kraus. Všechna práva vyhrazena. Bez předchozího písemného souhlasu je zakázána jakákoli další publikace, přetištění nebo distribuce jakéhokoli materiálu nebo části materiálu zveřejněného na internetových stránkách www.jankraus.cz.
Tak toto, čo sa mne stalo, nevymyslí nikto, len samotný život.
Celý deň čakám, dám si budík, nastavím nahrávanie a neviem sa dočkať, kedy zo začne.
Konečne to začalo. Pozerám prvú účinkujúcu, dobre už skončila. Skončil aj druhý účikujúci, prichádza Pepík a s ním búrka, prietrž mračien a mne vypadne satelit. Nič som z toho nevidel okrem prvej Pepíkovej vety.
Pepo - u mně dobrý
- sice spíše o dropperech než akrobatech, ale
Béda.
danielbratislava
napsal(a):
Tak toto, čo sa mne stalo, nevymyslí nikto, len samotný život.
Celý deň čakám, dám si budík, nastavím nahrávanie a neviem sa dočkať, kedy zo začne.
Konečne to začalo. Pozerám prvú účinkujúcu, dobre už skončila. Skončil aj druhý účikujúci, prichádza Pepík a s ním búrka, prietrž mračien a mne vypadne satelit. Nič som z toho nevidel okrem prvej Pepíkovej vety.
Strouhy
napsal(a):
Https://youtu.be/nOe8pSd1X9k.
ĎAKUJEM
Přátelé, děkuji za podporu. Pozvánku do pořadu jsem nijak nezvažoval, přišla a já ji vzal. Věděl jsem, že to nebude moc o holubech, ale jen zábava. Celý pořad jsem si opravdu užil a celou dobu si hlídal pana Krause aby mě nenachytal na nějaké blbosti. To, že divák nepochopil o čem závodění s holuby je, šlo tak nějak stranou. Diváci v divadle i doma u TV se pobavili a z toho mám radost. Holubi také byli vidět a vše dobře dopadlo. Tak zase někdy příště. Pepík Voráček
Uživatel s deaktivovaným účtem