Theo_96

XXX.XXX.2.223
Dobrý den, dnes večer jsem na balkoně našel posazeného (docela unaveného) holuba. Dostal vodu a zrní. Bojím se prohlídnout kroužek, bydlíme v pátém patře a nerad bych ho shodil/mu jinak ublížil. Přikládám fotku.
Theo_96

XXX.XXX.2.223
Theo_96

XXX.XXX.2.223
Tak jsem si ho ráno víc prohlídnul a kroužek bude asi takto CZ-11-0212-151
Zajímalo by mě, co je to za plemeno. Nevíte, jestli neprobíhá někde nějaký závod? na druhé noze má červený plastový kroužek.
Hezký den.
Poštovní holub pravděpodobně zalítlý ze závodů. Mějte s ním strpení a dejte mu vodu, nějaké obilniny (pšenice, ječmen, oves), kukuřici, hrách, slunečnici, proso - něco co máte k dispozici, tak aby nabral energii... při troše štěstí za 2-4 dny nabere sílu a vrátí se domů. A při troše Vaší toleranci po něm uklidíte a budete mít dobrý pocit, že jste mu pomohl. Jirka T.
Theo_96
napsal(a):
Dobrý den, dnes večer jsem na balkoně našel posazeného (docela unaveného) holuba. Dostal vodu a zrní. Bojím se prohlídnout kroužek, bydlíme v pátém patře a nerad bych ho shodil/mu jinak ublížil. Přikládám fotku.
Hezký den, zkuste projít tyhle stránky http://www.cschdz.eu/odbornosti/holubi.aspx?d=1 třeba to pomůže najít majtele...
Uživatel s deaktivovaným účtem

Zdravim, cislo 0151 je zakladni organizace Frydlantu nad Ostravici bouzel zakladni organizace ve frydlante byla zrusena zkuste nahlasit holuba na strankach postovniholub.cz.
Theo_96
napsal(a):
Tak jsem si ho ráno víc prohlídnul a kroužek bude asi takto CZ-11-0212-151
Zajímalo by mě, co je to za plemeno. Nevíte, jestli neprobíhá někde nějaký závod? na druhé noze má červený plastový kroužek.
Dobrý den, holub je místního spolku Nezamyslice, spadajícího pod oblast Haná Olomouc.
zde je kontakt na předsedu jejich spolku, zavolejte mu a nahlaste mu číslo holuba, určitě dnes nebo zítra mají otevírání hodin ze závodů a on zjistí majitele holuba.
Látal Jan
tel:732511547,582388518.

OstarekL
napsal(a):
Dobrý den, holub je místního spolku Nezamyslice, spadajícího pod oblast Haná Olomouc.
zde je kontakt na předsedu jejich spolku, zavolejte mu a nahlaste mu číslo holuba, určitě dnes nebo zítra mají otevírání hodin ze závodů a on zjistí majitele holuba.
Látal Jan
tel:732511547,582388518.
Theo_96

XXX.XXX.2.223
Tak se holub vydal na cestu. Docela koukám kolik je toho schopný vyprodukovat. Přidám ještě pár fotek.
Theo_96

XXX.XXX.2.223
Tak má tato story šťasný konec. Ráno volal majitel, že se holubička vrátila domů.

Zdravim,
dekuji za vsechny chovatele PH. Vyborny pristup a pribeh s dobrym koncem.
M.N.