jezeddák
napsal(a):
Dobrý večer, chtěl bych se zeptat, jak je to s vypouštěním holubů. Když si je pořídím, tak jak dlouho mají být ve voliéře než je nechám volně létat. Děkuji za radu.
Pokud chcete skutečně masné holuby tak létat nebudou, pouštět z voliéry je zbytečné, já pouštím když jsem na terase na kafi a mám čerstvě posekaný trávník. Ony ty koule masa obalené peřím v tom zeleném vypadají vtipně
Začal jsem s texanama teprve letos a sám sem zůstal v údivu, když jsem šel ráno krmit a bylo tam jen půl holubníku.Myslel jsem že dravec.Cca za hodinu se mi nad hlavou objevilo mé hejno kotrláků a dalších dvacet minut kroužili nad zahradou.Letošní holoubata texanů s nimi a dokonce drželi formaci.Akorát kotrmelce nedělali;-).
Uživatel s deaktivovaným účtem

morlor
napsal(a):
Začal jsem s texanama teprve letos a sám sem zůstal v údivu, když jsem šel ráno krmit a bylo tam jen půl holubníku.Myslel jsem že dravec.Cca za hodinu se mi nad hlavou objevilo mé hejno kotrláků a dalších dvacet minut kroužili nad zahradou.Letošní holoubata texanů s nimi a dokonce drželi formaci.Akorát kotrmelce nedělali;-).
Neni cemu se divit...kazdy holub se da rozlitat jen na to musi mit ty spravne podmink...neco jineho je chov pro vystavni ucely a jinak je to pro uzitkovy chov.