Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.8.2016 21:47
jezeddák

XXX.XXX.228.254

Dobrý večer, chtěl bych se zeptat, jak je to s vypouštěním holubů. Když si je pořídím, tak jak dlouho mají být ve voliéře než je nechám volně létat. Děkuji za radu.

9.8.2016 23:02
chovatelpodluzi

XXX.XXX.208.20

jezeddák napsal(a):
Dobrý večer, chtěl bych se zeptat, jak je to s vypouštěním holubů. Když si je pořídím, tak jak dlouho mají být ve voliéře než je nechám volně létat. Děkuji za radu.

Pokud chcete skutečně masné holuby tak létat nebudou, pouštět z voliéry je zbytečné, já pouštím když jsem na terase na kafi a mám čerstvě posekaný trávník. Ony ty koule masa obalené peřím v tom zeleném vypadají vtipně

12.8.2016 20:59
morlor

XXX.XXX.164.16

Začal jsem s texanama teprve letos a sám sem zůstal v údivu, když jsem šel ráno krmit a bylo tam jen půl holubníku.Myslel jsem že dravec.Cca za hodinu se mi nad hlavou objevilo mé hejno kotrláků a dalších dvacet minut kroužili nad zahradou.Letošní holoubata texanů s nimi a dokonce drželi formaci.Akorát kotrmelce nedělali;-).

Uživatel s deaktivovaným účtem

12.8.2016 21:37
Uživatel s deaktivovaným účtem

morlor napsal(a):
Začal jsem s texanama teprve letos a sám sem zůstal v údivu, když jsem šel ráno krmit a bylo tam jen půl holubníku.Myslel jsem že dravec.Cca za hodinu se mi nad hlavou objevilo mé hejno kotrláků a dalších dvacet minut kroužili nad zahradou.Letošní holoubata texanů s nimi a dokonce drželi formaci.Akorát kotrmelce nedělali;-).

Neni cemu se divit...kazdy holub se da rozlitat jen na to musi mit ty spravne podmink...neco jineho je chov pro vystavni ucely a jinak je to pro uzitkovy chov.

12.8.2016 21:53
morlor

XXX.XXX.164.16

Je to tak.Na výstavě by asi neprošli.Jsou takový "vysportovaný"smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík