Muj nejvetsi letosni projekt je v plnem proudu. Jedna se o chovne zarizeni s 12ti samostatnymi boxy pro parukare. Soucasti je zastresena "pred"voliera, kde se budou moci holubi po spareni alespon trochu proletet, v krajnim pripade muze poslouzit pro docasny odstav holoubat.
Mala kuriozita na zaver...letos na me vysly uplnou nahodou "VIP" krouzky, o cislech 1-100 se mi v minulych letech maximalne tak zdalo
Uživatel s deaktivovaným účtem

majowec
napsal(a):
Makam na tom ve dne, v noci.).
Cau Marku koukam ze ses zacatkem roku pekne rozjel a holubi taky u me je to pamalejsi ze ctyr paru sedi jeden a to ten tvuj cerny s moji tmavou modrou co byla na specialce dneska sem to prosvetloval a obe jsou oplozene takze prvni varka holoubat co nevidet bude.ostatni uz taky stavi hnizda tak se snad uz konecne rozhoupou na fotce budouci chovny box pro jeden par.
Stavba pokracuje, i kdyz je to trochu pomalejsi...vsechno delat 12x chvili zabere :).
9 boxu bude mit "klasicky" model dvojbudniku. Do zbylych trech boxu se chystam namontovat polohovatelny drateny program z kuchynskych skrinek co jsem nekde pred lety nasel. Dratene kose samozrejme doladim drevem. V pripade, ze se to pro hnizdeni neosvedci, predelam to na klasiku...
Jedeme dal...holubi me bombardujou vejcema, takze bych to mel urychlene dotahnout.).
Boxy maji dvoje dvirka (hlavni, pomocne). Spodni cast hlavnich dvirek je priprava na krmintko, ktere bude umistene zvenku (zrni, voda, grit), vse sundavaci a rozebiratelne. Pod dvirky je mala vyklapeci lista, ktera zabranuje vypadavani podestylky pri otevreni. Uvnitr boxu, klasicky vojbudnik se sundavacimi prepazkamy na magnetky + sedaci lavka ulozena na skobickach.
Tri boxy maji budniky z drateneho programu z kuchynskych skrinek. Do vysuvnych kosu jsem udelal drevenou vlozku.).
Jsem ve finale, pro tuto chvili je to hotove.) Par drobnosti budu jeste ladit za pochodu a nater udelam az po sezone, aby to ted holubi nemuseli cichat. Vetsina osazenstva "grandhotelu" je uz na miste

majowec
napsal(a):
Jsem ve finale, pro tuto chvili je to hotove.) Par drobnosti budu jeste ladit za pochodu a nater udelam az po sezone, aby to ted holubi nemuseli cichat. Vetsina osazenstva "grandhotelu" je uz na miste
Mate to hezke, nekteri chovatele by jsi meli z vas vzit priklad!

majowec
napsal(a):
Marku klobouk dolů ;-).
Mladi vpred...konecne se zacinaji objevovat i moji oblibeni tygrici :)
MP.

Čau Marku, koukam ze se ti dari Ja už mám taky něco nachovano něco ještě sedí na hnízdě a co nevidět se budou líhnout další...co ta holubicka odchoval si sni něco? Ještě dotaz jak na tom budeš stěma stitnikama budeš mít něco volného?je to vcelku zajímavý raz rad bych to u sebe nějak ozivl o další kresbu