Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.2.2017 18:05
majowec

XXX.XXX.85.91

Nekde uz to vypuklo naplno, nekoho to teprv ceka. Podelte se o Vase poznatky, odchovy, zlepsovaky, chovna zarizeni...

Preji vsem holubarum, aby se jim vydarila letosni chovna sezona dle jejich predstav!

Zdravi

Marek Pokorny.

4.2.2017 18:10
majowec

XXX.XXX.85.91

Muj nejvetsi letosni projekt je v plnem proudu. Jedna se o chovne zarizeni s 12ti samostatnymi boxy pro parukare. Soucasti je zastresena "pred"voliera, kde se budou moci holubi po spareni alespon trochu proletet, v krajnim pripade muze poslouzit pro docasny odstav holoubat.

4.2.2017 18:13
majowec

XXX.XXX.85.91

4.2.2017 18:23
majowec

XXX.XXX.85.91

Mala kuriozita na zaver...letos na me vysly uplnou nahodou "VIP" krouzky, o cislech 1-100 se mi v minulych letech maximalne tak zdalo

Uživatel s deaktivovaným účtem

5.2.2017 16:20

majowec napsal(a):
Makam na tom ve dne, v noci.).

Cau Marku koukam ze ses zacatkem roku pekne rozjel a holubi taky u me je to pamalejsi ze ctyr paru sedi jeden a to ten tvuj cerny s moji tmavou modrou co byla na specialce dneska sem to prosvetloval a obe jsou oplozene takze prvni varka holoubat co nevidet bude.ostatni uz taky stavi hnizda tak se snad uz konecne rozhoupou na fotce budouci chovny box pro jeden par.

7.2.2017 19:12
majowec

XXX.XXX.85.91

Stavba pokracuje, i kdyz je to trochu pomalejsi...vsechno delat 12x chvili zabere :).

7.2.2017 19:20
majowec

XXX.XXX.85.91

9 boxu bude mit "klasicky" model dvojbudniku. Do zbylych trech boxu se chystam namontovat polohovatelny drateny program z kuchynskych skrinek co jsem nekde pred lety nasel. Dratene kose samozrejme doladim drevem. V pripade, ze se to pro hnizdeni neosvedci, predelam to na klasiku...

12.2.2017 18:49
majowec

XXX.XXX.85.91

Jedeme dal...holubi me bombardujou vejcema, takze bych to mel urychlene dotahnout.).

12.2.2017 18:58
majowec

XXX.XXX.85.91

Boxy maji dvoje dvirka (hlavni, pomocne). Spodni cast hlavnich dvirek je priprava na krmintko, ktere bude umistene zvenku (zrni, voda, grit), vse sundavaci a rozebiratelne. Pod dvirky je mala vyklapeci lista, ktera zabranuje vypadavani podestylky pri otevreni. Uvnitr boxu, klasicky vojbudnik se sundavacimi prepazkamy na magnetky + sedaci lavka ulozena na skobickach.

12.2.2017 19:00
majowec

XXX.XXX.85.91

Tri boxy maji budniky z drateneho programu z kuchynskych skrinek. Do vysuvnych kosu jsem udelal drevenou vlozku.).

16.2.2017 21:43
majowec

XXX.XXX.85.91

Jsem ve finale, pro tuto chvili je to hotove.) Par drobnosti budu jeste ladit za pochodu a nater udelam az po sezone, aby to ted holubi nemuseli cichat. Vetsina osazenstva "grandhotelu" je uz na miste

17.2.2017 05:29
jo012810

XXX.XXX.96.211

Toto je skutečně chovatelské zařízení, které může hodnověrně zajistit rodokmen, nejen po holubici. Pro P chovy by to měla být norma. Jaká je skutečnost v P chovech v současnosti a jak je to ošetřeno legislativně?

17.2.2017 08:08

majowec napsal(a):
Jsem ve finale, pro tuto chvili je to hotove.) Par drobnosti budu jeste ladit za pochodu a nater udelam az po sezone, aby to ted holubi nemuseli cichat. Vetsina osazenstva "grandhotelu" je uz na miste

Mate to hezke, nekteri chovatele by jsi meli z vas vzit priklad!

17.2.2017 08:42
Rotvik

XXX.XXX.190.86

Je na tom i na ostatních příspěvcích vidět, jak moc Vás to baví.Holoubci se mají na co těšit.

17.2.2017 09:31
TUR:TEXAN

XXX.XXX.90.4

Přidám svou trošku do mlýna. Po zimní úpravě.

17.2.2017 10:50

majowec napsal(a):

Marku klobouk dolů ;-).

14.3.2017 21:26
majowec

XXX.XXX.182.175

Mladi vpred...konecne se zacinaji objevovat i moji oblibeni tygrici :)

MP.

5.5.2017 21:01

Čau Marku, koukam ze se ti dari Ja už mám taky něco nachovano něco ještě sedí na hnízdě a co nevidět se budou líhnout další...co ta holubicka odchoval si sni něco? Ještě dotaz jak na tom budeš stěma stitnikama budeš mít něco volného?je to vcelku zajímavý raz rad bych to u sebe nějak ozivl o další kresbu smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík