Uživatel s deaktivovaným účtem

Dobrý den,
scháním birminghamy pro založení celkem tří chovů. Pokud někdo budete mít zájem tyto poskytnout, pište na mail, anebo volejte na mobil.
nemec.martin@email.cz
tel: 00420 776 33 00 33.

Dobré ráno,
ano chovám PH a docela se to začíná ukazovat, v loni jsme zeletěli super mistrovství mláďat.
Ty rejdiče potřebuji já a moji dva kamarádi k tomu, aby odklonili ten neuvěřitelný tlak vzácných dravců na naše chovy. Tedy nejprve vypustit rejdiče a potom potrénovat moje holuby. Zní to možná pro někoho nepochopitelně, ale my již nevíme kudy kam.
M.
Zdravím.ano, dostali jsme se touto absurdní ochranou jen dravců a predátorů do situace, že chováme nejen domácí holuby, ale již i svého domácího dravce, kterého musíme napřed nakrmit něčím pro nás méně hodnotným, aby to lepší nechal na pokoji.přitom ochranu by potřebovali i jiná zvířata, třeba veverky, ty jsou mírumilovné.ochranáři docílí jen toho, že je budou chovatelé čím dál více likvidovat nelegálně.ch rání něco, co se již v přírodě není schopno uživit přirozenou kořistí, ta už totiž není.ale to oni nechtějí vidět.
Zdravím. čistokrevné plemeno je pro ně škoda.já si šlechtím na tyto u účely křížence birminghamů, orientálních, tipplera a košičáka.už mám sestavené tři páry, momentálně mám již dvě holoubata, otec košičák, matka kříženka tipplera a orientálního, druhý pár jsou oba kříženci birminghama a orientálního, a třetí otec tippler a matka kříženka orientálního a birminghama.jsem na to sám zvědav, co to bude v luftě dělat.

2mazutak
napsal(a):
Zdravím. čistokrevné plemeno je pro ně škoda.já si šlechtím na tyto u účely křížence birminghamů, orientálních, tipplera a košičáka.už mám sestavené tři páry, momentálně mám již dvě holoubata, otec košičák, matka kříženka tipplera a orientálního, druhý pár jsou oba kříženci birminghama a orientálního, a třetí otec tippler a matka kříženka orientálního a birminghama.jsem na to sám zvědav, co to bude v luftě dělat.
Zdravím, již nějaké birminghamy máme a ještě si vezmu košické vysokoletce. Jinak škoda je PH s deseti cenami za rok.

napsal(a):
Zdravím, již nějaké birminghamy máme a ještě si vezmu košické vysokoletce. Jinak škoda je PH s deseti cenami za rok.
Kecám, budapešťáky! Jsou nádherní.
Martine, něco pro tebe
https://www.youtube.com/watch?v=ec7sb0j9ZiI.

lupus4
napsal(a):
Martine, něco pro tebe
https://www.youtube.com/watch?v=ec7sb0j9ZiI.
Ahoj :o)
holóbata z Naturále mohu jen doporučit :o) Krásné video.
M.

Zdravim, meli bychom doma volne lonske dve samice birmimghamu tak kdyby jste mel zajem muzem se domluvit...pripadne klidne jednu vymenit za samce. Otec taky hlavne chova PH a birminghamy a takly mame jako doplnek pro radost...

Dobrý den, děkuji všem za nabídky, ale máme již vše, co jsme sháněli.
M.N.