Holub se zastrihnutými křídly

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.12.2017 22:02
Nihaso

XXX.XXX.170.159

Prosím o radu. Dnes jsem u domu našla holuba (obyčejný, bez kroužku), který nemohl létat, jen poskakoval a když se pokusil vzlétnout, šlo mu to tak metr do dálky, max 20 cm nad zemí, pak zase dosedl. Odchytila jsem ho a doma zjistila, že má zastřihnutá křídla i ocas. Jinak se jeví v pořádku. Mám ho na balkoně ve velké kleci, krmivo i vodu dostal. Dorostou mu křídla, abych ho mohla vypustit? Holubům nerozumím. Děkuji za info.

28.12.2017 05:22
Alkonost

XXX.XXX.254.253

Nihaso napsal(a):
Prosím o radu. Dnes jsem u domu našla holuba (obyčejný, bez kroužku), který nemohl létat, jen poskakoval a když se pokusil vzlétnout, šlo mu to tak metr do dálky, max 20 cm nad zemí, pak zase dosedl. Odchytila jsem ho a doma zjistila, že má zastřihnutá křídla i ocas. Jinak se jeví v pořádku. Mám ho na balkoně ve velké kleci, krmivo i vodu dostal. Dorostou mu křídla, abych ho mohla vypustit? Holubům nerozumím. Děkuji za info.

Zalezi na tom zda mu ten kdo mu kridla ostrihal nejak neposkodil tkan ze ktere pera rostou, jinak ano ptaci preperuji kazdy rok, postupne schodi vsechno peri a naroste jim nove. takze nemusite mit strach

28.12.2017 13:39
Nihaso

XXX.XXX.170.159

Dekuji. Jak dlouho to bude asi trvat? Preperuji na jare? Ma ustriunute cca 3 cm.

28.12.2017 19:16
Alkonost

XXX.XXX.254.253

Nihaso napsal(a):
Dekuji. Jak dlouho to bude asi trvat? Preperuji na jare? Ma ustriunute cca 3 cm.

Holubi pelichaji prakticky neustale ale vzhledem k tomu ze je zima tak bych pockala do jara. Je mozne ze si za tu dobu zvykne a potom se bude vracet

Uživatel s deaktivovaným účtem

28.12.2017 19:40
Uživatel s deaktivovaným účtem

Dejte foto zastřihnutí a pak mužem dál radit.

29.12.2017 12:44
Nihaso

XXX.XXX.170.159

Dekuji, necham ho tedy u sebe.

Přidejte reakci

Přidat smajlík