Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.2.2018 09:18
Rotvik

XXX.XXX.176.249

Pomalu, ale jistě se nám blíží jaro, tak trocha inspirace..

https://www.youtube.com/watch?v=9DaMAlJILW0.

2.2.2018 22:20
hrabal1

XXX.XXX.32.113

Rotvik napsal(a):
Pomalu, ale jistě se nám blíží jaro, tak trocha inspirace..

https://www.youtube.com/watch?v=9DaMAlJILW0.

Pozdravujem. Niekedy stačí fantázia. Občas sa čudujem, aké komplikované -vzhladom k čisteniu- si tie zariadenia chovatelia budujú. J.Hrabal.

2.2.2018 22:27
hrabal1

XXX.XXX.32.113

hrabal1 napsal(a):
Pozdravujem. Niekedy stačí fantázia. Občas sa čudujem, aké komplikované -vzhladom k čisteniu- si tie zariadenia chovatelia budujú. J.Hrabal.

Aha, v originále musí byť foto pretočené. JH.

4.2.2018 17:03
mirek78

XXX.XXX.117.13

Josefe, krásně připravené budníky na sezónu, paráda .

Já jsem letos před budníky přidal lehce odnímatelnou mřížky, které mě jednotlivé budníky oddělují, aby se holubi mezi sebou tak neprali. Loni jsem s tím měl problém, potom co jsem se vrátil ke kotrlákům. Birminghami nebo takly takoví rváči nebyli.
Mirek L.

4.2.2018 20:54
hrabal1

XXX.XXX.32.113

mirek78 napsal(a):
Josefe, krásně připravené budníky na sezónu, paráda .

Já jsem letos před budníky přidal lehce odnímatelnou mřížky, které mě jednotlivé budníky oddělují, aby se holubi mezi sebou tak neprali. Loni jsem s tím měl problém, potom co jsem se vrátil ke kotrlákům. Birminghami nebo takly takoví rváči nebyli.
Mirek L.

Mirku ahoj. Mám to samé, len v čase fotenia neboli predné rámiky založené. Boli čerstvo natreté. Skúsim niekedy odfotiť. Už mám vydezinfikované a vybielené aj ďalšie oddelenia a lámem si hlavu nad zostavením párov. Letos je najneskorší vhodný termín zostavenia párov 20.2. aby stihli do splnu zniesť vajíčka. Nové páry dať radšej deň skorej. Azda sa stretneme 17.2. v Rosiciach. J.Hrabal.

4.2.2018 21:00
hrabal1

XXX.XXX.32.113

hrabal1 napsal(a):
Mirku ahoj. Mám to samé, len v čase fotenia neboli predné rámiky založené. Boli čerstvo natreté. Skúsim niekedy odfotiť. Už mám vydezinfikované a vybielené aj ďalšie oddelenia a lámem si hlavu nad zostavením párov. Letos je najneskorší vhodný termín zostavenia párov 20.2. aby stihli do splnu zniesť vajíčka. Nové páry dať radšej deň skorej. Azda sa stretneme 17.2. v Rosiciach. J.Hrabal.

Našel som jednu fotku z susedného oddelenia. J.Hrabal.

Přidejte reakci

Přidat smajlík