Tak je to tady!Před časem jsem dovezl prvních 5 holubicek a jednoho holoubka Nosneho holuba.První exempláře v Česku. Následovala karanténa a nutná aklimatizace.Po nesmelych začátcích a krátkém oteplení to konečně rozjeli.Za deset dnů nanosili 43 vajec.Velká radost a spokojenost.Všem holubarum DOPORUČUJi.
Uživatel s deaktivovaným účtem

raspic
napsal(a):
Tak je to tady!Před časem jsem dovezl prvních 5 holubicek a jednoho holoubka Nosneho holuba.První exempláře v Česku. Následovala karanténa a nutná aklimatizace.Po nesmelych začátcích a krátkém oteplení to konečně rozjeli.Za deset dnů nanosili 43 vajec.Velká radost a spokojenost.Všem holubarum DOPORUČUJi.

Jak ten nosný holub vypadá ? To jsem ještě neslyšel.
raspic
napsal(a):
raspic
napsal(a):
Zdravím taky jsem si je dovezl ale zatím nic moc, u nás na severu je pořád 1 m sněhu a -15 C.
Čau, Ty taky nemužeš chybět u žadne ptakoviny!Navic si myslim, že si naletěl.Snich a mraz ti taky nesežeru.
raspic
napsal(a):
Čau, Ty taky nemužeš chybět u žadne ptakoviny!Navic si myslim, že si naletěl.Snich a mraz ti taky nesežeru.
Ted jsem byl na holubníku, trochu sníh odtává a je tam -10 tak se polepšily.

baštris
napsal(a):
Ted jsem byl na holubníku, trochu sníh odtává a je tam -10 tak se polepšily.
Tohle mám taky... jedno vejce normální a druhé jak od andulky

tono
napsal(a):
Záleží od které Andulky, jestli je to vlnkovaná nebo Šafařová, každopádně by bylo vhodné navštívit urologa