cajzek
napsal(a):
Je to asi jenom u nás ,mne se to po delší době rozběhlo,tak tě mohu seznámit co se tam děje.Bohouš tam dal nádherný fotky holubů ze speciálky a Jirka píše že máme zklidnit hormony a to už jsme udělali dávno.
díky Vláďo, já tam nechci nic psát, abych náhodou neprudil, ale chodil jsem tam každej den na pokoukání a abych "byl v obraze" co se děje ve světě, ale jak se ta Fauna předělala, tak se mi to zasekne a vůbec se to nehejbá. Dneska se mi tam objevil příspěvek o tom, jak jsme my, vesničtí holubáři zabednění a dál se to nehlo ani po 10 minutách. No nic, asi to tak má bejt. Měj se hezky díky za reakci. 6. ledna do Soběslavi nejedu, protože se chci podívat do Riedu na trh. Budu muset zajet Jirkovi pro grit, protože by mi holubi pochcípali. Chtělo by to kameru a natočit co jsou schopni dělat, když jim dojde a dva, tři dny ho nemají a pak , když vidí, že ho nesu, tak by mně porazili.
Dobrý den,
děkujeme vám za toto upozornění. Problém se zmíněným vláknem (https://www.ifauna.cz/holubi/diskuse/detail/3019135/cesky-stavak-z-vystav-dvoru-a-holubniku) naši vývojáři prověří a pokud došlo při migraci dat k nějakému poškození, tak jej opravíme.
Děkujeme za pochopení.
Redakce webu iFauna.cz
iFauna
napsal(a):
Dobrý den,
děkujeme vám za toto upozornění. Problém se zmíněným vláknem (https://www.ifauna.cz/holubi/diskuse/detail/3019135/cesky-stavak-z-vystav-dvoru-a-holubniku) naši vývojáři prověří a pokud došlo při migraci dat k nějakému poškození, tak jej opravíme.
Děkujeme za pochopení.
Redakce webu iFauna.cz
Děkuji redakci webu. Tam, kde je míň příspěvků, tak mi to jde posunovat, ale u tohoto, kde je jich mnoho, to prostě nejde. Při otevření se mi tam ukáže jeden a nic víc a nejde to posunovat ani nahoru a ani dolů. Možná je to jen u mně. Nevím, nechci si nějak stěžovat, aby to nebylo nějak špatně pochopeno od ostatních. Ale děkuji za snahu. St. Toman
st.toman
napsal(a):
Děkuji redakci webu. Tam, kde je míň příspěvků, tak mi to jde posunovat, ale u tohoto, kde je jich mnoho, to prostě nejde. Při otevření se mi tam ukáže jeden a nic víc a nejde to posunovat ani nahoru a ani dolů. Možná je to jen u mně. Nevím, nechci si nějak stěžovat, aby to nebylo nějak špatně pochopeno od ostatních. Ale děkuji za snahu. St. Toman
Stando máš pravdu.Kluci se zlobí že tak málo přispíváme ,ale tohle vlákno už je zřejmě dost přetížené .Taky mi to nejde plynule posunovat a přeskakuje to že nemúžu najít kde jsem skončil a když pak chci z vlákna odejít tak čekám i nékolik minut.Na jiných kratších vláknech to funguje normálně.K.Řetovský
.
Zobrazení a možnost prohlížení vlákna o stavácích je závislé i na připojení každého a na jeho PC. Určitě i ifauna má své technické limity a příspěvků nad 1300, je již mimo možnou běžnou rychlost. Na vlákně jsou krásné fotky, ale ti co vlákno "drží" by mohli svoji aktivitu nějak rozdělit na více témat a tím by téměř každý si přišel na své...Ale je dobré cokoliv, co oblaší srdíčko holubáře a to i v tomto předvánočním čase.
Ahoj všem, Vláďa mi tohle vše říkal již v Kolíně. Dokonce se mu nezobrazovali ani klubové webovky. Ukázal jsem mu na místě v mobilu, že jak s webovými stránkami, tak s vláknem na ifauně nemám žádný problém. Mně to zatím běhá stále dost rychle. Nebudu tu propagaci mělnit do více vláken, protože vždy velmi rychle každý takový pokus nového počinu se stejným plemenem zapadá a mizí povětšinou navždy. Kde dnes máte mnou založené vlákno z Lysé kde jsou snad slušné fotodokumentace. Nikde, rok zapadlé. Funguje to tak, že to někdo založí, dá tam příspěvků ne jedné ruce a končí to. A právě díky této zkušenosti budu podporovat stávající vlákno i nadále, pokud mi to bude stále běhat takto svižně jako běhá. Mnějte se fajn kluci a držte se. Bohouš P.
poty76
napsal(a):
Ahoj všem, Vláďa mi tohle vše říkal již v Kolíně. Dokonce se mu nezobrazovali ani klubové webovky. Ukázal jsem mu na místě v mobilu, že jak s webovými stránkami, tak s vláknem na ifauně nemám žádný problém. Mně to zatím běhá stále dost rychle. Nebudu tu propagaci mělnit do více vláken, protože vždy velmi rychle každý takový pokus nového počinu se stejným plemenem zapadá a mizí povětšinou navždy. Kde dnes máte mnou založené vlákno z Lysé kde jsou snad slušné fotodokumentace. Nikde, rok zapadlé. Funguje to tak, že to někdo založí, dá tam příspěvků ne jedné ruce a končí to. A právě díky této zkušenosti budu podporovat stávající vlákno i nadále, pokud mi to bude stále běhat takto svižně jako běhá. Mnějte se fajn kluci a držte se. Bohouš P.
Klubové webovky jsou už v pořádku,jinak na tom vlákně mám stejný problém jako Karel.
poty76
napsal(a):
Zdravím, slušná fotodokumentace z Lysé to určitě je, jenže pro mnohé asi na prd, ale nevadí, klídek, třeba se to nějak rozeběhne.
st.toman
napsal(a):
Zdravím, slušná fotodokumentace z Lysé to určitě je, jenže pro mnohé asi na prd, ale nevadí, klídek, třeba se to nějak rozeběhne.
zdravím Stando,
pak už jedině špatné připojení nebo pomalý internet. Mě to také funguje bez problému doma i v telefonu.
Honza
Dobrý den,
děkujeme za vaše postřehy. Zkoumali jsme pečlivě systém a problém je opravdu způsoben tím, že se jedná o extrémně dlouhé vlákno, kde je navíc velké množství fotek. Chyba není straně limitů našeho serveru (ten má v současnosti téměř trojnásobnou výkonnost než by bylo třeba), ale problémem je bohužel slabší připojení k internetu nebo méně výkonný počítač (případně kombinace) na straně uživatele.
Domluvili jsme se tedy s našimi vývojáři na řešení, že takto dlouhá vlákna rozdělíme na stránky po 250 příspěvcích, takže by se problém s načítáním měl vyřešit. Dnes nebo zítra to zapracujeme.
Hezký advent.
Redakce webu iFauna.cz
iFauna
napsal(a):
Dobrý den,
děkujeme za vaše postřehy. Zkoumali jsme pečlivě systém a problém je opravdu způsoben tím, že se jedná o extrémně dlouhé vlákno, kde je navíc velké množství fotek. Chyba není straně limitů našeho serveru (ten má v současnosti téměř trojnásobnou výkonnost než by bylo třeba), ale problémem je bohužel slabší připojení k internetu nebo méně výkonný počítač (případně kombinace) na straně uživatele.
Domluvili jsme se tedy s našimi vývojáři na řešení, že takto dlouhá vlákna rozdělíme na stránky po 250 příspěvcích, takže by se problém s načítáním měl vyřešit. Dnes nebo zítra to zapracujeme.
Hezký advent.
Redakce webu iFauna.cz
Děkuji za Váš přístup, doufám, že to chovatelé pochopí a nebudou to brát z té špatné stránky, jako že se tím ta šňůra příspěvků rozdělí. Jde nám především o holuby a dění kolem nich a to je to nejhlavnější. Přeji hezké svátky.
Uživatel s deaktivovaným účtem

iFauna
napsal(a):
Dobrý den,
Hezký advent.
Redakce webu iFauna.cz
Kdo nic nedělá nic nezkazí.... Staré české přísloví měli by ste se ho držet! To co ste udělali je naprosto nešťastné... procházení delších témat mi tet trvá třikrát déle než tomu bylo doposud! Chápu že nemůžete vyhovět všem ale tohle je hrůza!!!
iFauna
napsal(a):
Dobrý den,
Hezký advent.
Redakce webu iFauna.cz
Mně to teť funguje skvěle,.Ďíky Řetovský
napsal(a):
Kdo nic nedělá nic nezkazí.... Staré české přísloví měli by ste se ho držet! To co ste udělali je naprosto nešťastné... procházení delších témat mi tet trvá třikrát déle než tomu bylo doposud! Chápu že nemůžete vyhovět všem ale tohle je hrůza!!!
Dobrý den,
systém jsme nastavili tak, že je sice přednostně nastaven na 250 příspěvku, ale můžete si jej kdykoliv nastavit na "zobrazit vše" a vlákno se vám bude zobrazovat tak, jak jste byl dosud zvyklý. Na fotce přikládáme i printscreen, kde je vidět, jak nastavení změnit.
Hezké Vánoce.
Redakce webu iFauna.cz

iFauna
napsal(a):
Dobrý den,
systém jsme nastavili tak, že je sice přednostně nastaven na 250 příspěvku, ale můžete si jej kdykoliv nastavit na "zobrazit vše" a vlákno se vám bude zobrazovat tak, jak jste byl dosud zvyklý. Na fotce přikládáme i printscreen, kde je vidět, jak nastavení změnit.
Hezké Vánoce.
Redakce webu iFauna.cz
Zdravim Vas a dekuju za dodatecne nastaveni jelikoz hned ze zacatku to tam nebylo max byl pouze 250.Cele redakci iFauny preji krasne proziti Vanocnich svatku s pozdravem Martin Szczotka

Dnešní foto . Černí sedlatí a jeden hnědý stavák špic letošní holoubě vznikl z černého sedlatého a z červené sedlaté .