iveta navratilova
napsal(a):
Prosím o rady a zkušenosti,jak často se muže dávat,kdy a při čem a jaké jsou zkušenosti s tímto přípravkem.
Možná to napíšu špatně a možná se ptáte na něco jiného, ale s Baypamune jsem přišla do styku po operaci postv. sarkomu naší Amálky, jsou to zjednodušeně injekce na podporu imunity a posílení organismu, konkrétně u psů s rakovinou mléčné žlázy jsou prý velmi dobré výsledky, ale pro kočky to také doporučují. Injekcí dostala 5, aplikovaly se myslím 1.,3.,7.,14. a 30 den. Nepamatuji si to přesně, ale tak nějak to bylo.
mona
napsal(a):
Možná to napíšu špatně a možná se ptáte na něco jiného, ale s Baypamune jsem přišla do styku po operaci postv. sarkomu naší Amálky, jsou to zjednodušeně injekce na podporu imunity a posílení organismu, konkrétně u psů s rakovinou mléčné žlázy jsou prý velmi dobré výsledky, ale pro kočky to také doporučují. Injekcí dostala 5, aplikovaly se myslím 1.,3.,7.,14. a 30 den. Nepamatuji si to přesně, ale tak nějak to bylo.
Kamarádce píchali baypamune v případě když měla dublicitní testy taktéž na podporu imunity. " Vedlejší účinek " to mělo, že se jí všechny kočky, které to dostaly, rozmrouskaly. Vet říkal, že to běžně píchá i na rozmrouskání, ale není to na 100%. Asi dvakrát se mu stalo, že kočena vůbec nereagovala. Nemá s tímto někdo zkušenost? Potřebuji nakrýt dvě kočeny současně, kvůli krevním skupinám a toto by mi to usnadnilo. Kamarádce to píchali 2x po cca týdnu.
kaci
napsal(a):
Kamarádce píchali baypamune v případě když měla dublicitní testy taktéž na podporu imunity. " Vedlejší účinek " to mělo, že se jí všechny kočky, které to dostaly, rozmrouskaly. Vet říkal, že to běžně píchá i na rozmrouskání, ale není to na 100%. Asi dvakrát se mu stalo, že kočena vůbec nereagovala. Nemá s tímto někdo zkušenost? Potřebuji nakrýt dvě kočeny současně, kvůli krevním skupinám a toto by mi to usnadnilo. Kamarádce to píchali 2x po cca týdnu.
Mojí kočce to taky píchali po prodělané nemoci pro zlepšení imunity. Také dostala dvě injekce v odstupu 2 týdnů. Mrouskat rozhodně nezačala. Mě se na podporu říje osvědčil vitamín E buď jako injekce u veterináře nebo želatinové tobolky běžně dostupné v lékárně, které dávám obden.
alenav
napsal(a):
Mojí kočce to taky píchali po prodělané nemoci pro zlepšení imunity. Také dostala dvě injekce v odstupu 2 týdnů. Mrouskat rozhodně nezačala. Mě se na podporu říje osvědčil vitamín E buď jako injekce u veterináře nebo želatinové tobolky běžně dostupné v lékárně, které dávám obden.
Já jsem také původně myslela na vitamín E. Ale vet mi řekl, že mám raději dát baypamune. Že kočenu nabudí a první reakce na to je, že se dostaví říje. U kočeny to není, že by neměla říji. Ona je ve vedlejší místnosti a řve jako při mrouskání, když ji zavolám tak přiběhne a dělá jako, že nic. Tak to udělá 3x-4x za den. Když jí poplácám po zadku, tak začne šlapat jak o život, ale sama od sebe ne. Mazlivá je extrémě od malička. Tak to dělá od svých 9 měsíců ( cca 4 měsíce ) v kuse. Mrouská se nebo ne? Jak dlouho a kolik dáváte vitamínu E?
maťa

iveta navratilova
napsal(a):
Prosím o rady a zkušenosti,jak často se muže dávat,kdy a při čem a jaké jsou zkušenosti s tímto přípravkem.
Baypamune se nyní již jmenuje Zylexis
Je to opravdu na vybuzení imunity. Nevím, jak u koček, ale u psů se to dává proti rakovině, při nemožnosti operace, ale také po operacích, při častých alergických problémech, fenkám před porodem a během kojení atd.
Já dávám své staré fence tyto injekce pravidelně každý měsíc, již skoro rok, má nádorky na mléčné žláze a bohužel ne jeden, ale 4, operace by tedy neměla smysl, aby byla důkladná, a díky těmto injekcím má fenka nádorky krásně zapouzdřené, nerostou, nemetastázují
iveta navratilova
napsal(a):
Já bych ještě k těm injekcím Baypamune dodala takovou maličkost - Amálka je černě kouřová kočička a od té doby jí jde kožíšek jakoby dohněda. Nevím jestli to je injekcemi, ale druhá kočka nám barvu nemění, takže v jídle to nebude...
maťa

mona
napsal(a):
Já bych ještě k těm injekcím Baypamune dodala takovou maličkost - Amálka je černě kouřová kočička a od té doby jí jde kožíšek jakoby dohněda. Nevím jestli to je injekcemi, ale druhá kočka nám barvu nemění, takže v jídle to nebude...
Tak to nevím, moje fenka NO je přes hřbet a boky taky černá a nehnědne....jestli to spíš nebude u Vás ledvinama....to hnědne srst, spíš teda zrzne
adela b
napsal(a):
A nedáváte náhodou granule Royal Canin? Mně po jednom druhu začala modrá kočka rezavět, ostatním 3 se barva nijak nezměnila.
Je to možné, před Vánoci jsem jim koupila asi 8 kg RC, jeden druh na zuby, druhý Light. Samozřejmě mi to nedalo a hned jsem volala vet., sama říkala, že o něčem podobném neví, špatnou funkci ledvin signalizuje spíše zhoršená kvalita srsti než nádech dohněda, ten je způsoben vyšším vitamínem A, nebo i mořskými řasami, a jak jsem posléze zjistila, Royal skutečně tohle zbarvení dost často způsobuje, jak u koček, tak u psů. Nicméně pokud se mi podaří bez větší újmy na zdraví Amálce odebrat kapku moči, dám ji pro jistotu na rozbor, už to mám na veterině domluvené.