romanka

prosím kdo daruje britskou nebo britské podobnou kočku?
Prosím posílejte i fota!
romanka

miras
napsal(a):
mame kocicku, ktera neni sice zadarmo, ale za cenu kastrace asi za 1500kc je s PP viz foto (krmena velice kvalitnim krmivem a nikdy nebyla nemocna) jmenuje se Chantal Sibornal
Je mi líto,ale nechci svou kočku dát na kastraci.A rodiče by mi za kočku stejně víc jak 500Kč nedali.Ale jste hodní.Moc děkuji!!!!!!Tady přidávám foto k mé vysněné kočce!
miras
napsal(a):
mame kocicku, ktera neni sice zadarmo, ale za cenu kastrace asi za 1500kc je s PP viz foto (krmena velice kvalitnim krmivem a nikdy nebyla nemocna) jmenuje se Chantal Sibornal
Zajímalo by mne, jak je kočička stará, jakou má povahu a hlavně:
proč se jí zbavujete? Není chovná a Vy se specializujete jen na chov?
margita
napsal(a):
Zajímalo by mne, jak je kočička stará, jakou má povahu a hlavně:
proč se jí zbavujete? Není chovná a Vy se specializujete jen na chov?
Kocicku davame pryc kvuli jejimu dobru a dobru ostatnich kocek. Ona neumi zit s jinou kockou a je na ne velice agresivni. Dokonce si ji brala i jeji chovatelka, ktera nam ji, ale zase vratila, ze to opravdu nejde. Zajimave je, ze ona miluje lidi a rada se mazli, ale to nikde v okoli nesmi mit zadna jina kocka, protoze ji jde hned po krku. Pokud bude u hodnych lidi, kteri se o ni budou starat je to pro ni to nejlepsi reseni - u nas je stale ve stresu a "hlida si zada".
Ona chovna je absolvovala i uspesne nekolik vystav. Mame doma dokonce i nalezence, ktereho nam deti prinesly, ale ona se opravdu bude mit lepe bez jinych kocek.
romanka
napsal(a):
Je mi líto,ale nechci svou kočku dát na kastraci.A rodiče by mi za kočku stejně víc jak 500Kč nedali.Ale jste hodní.Moc děkuji!!!!!!Tady přidávám foto k mé vysněné kočce!
Romanko, Romanko, nějak jdete s cenou dolů. V minulých příspěvcích jste ještě sháněla bengálku, pak britku za 1500 kč a teď už jen za 500kč? Nechcete kastrovat, to tedy budete chovat? Máte vůbec představu o tom, kolik stojí kvalitní krmivo, odčervení, očkování atd.? Zeptejte se hlavně rodičů jestli jsou ochotni Vám toto všechno financovat.
anděla

romanka
napsal(a):
takovou za 500kč nekoupíš pokud se jí někdo nechce zbavit já mám tohohle
anděla
napsal(a):
takovou za 500kč nekoupíš pokud se jí někdo nechce zbavit já mám tohohle
To anděla:kolik je kocouřímu klukovi???
náš Amir
romanka
napsal(a):
Prosím posílejte i fota!
Milá Romanko Jelínková,posílám odkaz na stránky útulku poblíž Brna a foto krásné kočičky Zoly. Má barvu, po jaké jsi původně mooooc toužila, červenou.Pokud Ti jde o krásného mazlíka a dobrý skutek k Tomu, tak neváhej
http://web.quick.cz/utulek.boca/index.htm
romanka
napsal(a):
Prosím posílejte i fota!
Skoro "britka"
monell
napsal(a):
Ještě jedna"britka"
Ještě jedno foto...kocourek....Myšák...
romanka
napsal(a):
Prosím posílejte i fota!
To uz tu dlouho nebylo... Ujasni si, jestli mas finance na krmeni a ockovani a na co kocku chces. Jestli na mazlika, tak Ti za a)staci obyc kocka nebo cistokrevna kastrovana, za b) jakakoliv kocka bude muset jit na kastraci, protoze co s kotaty? Budes je topit? A jestli ji chces na chov, budes potrebovat za a) absolvovat nejake vystavy, za b) prostredky na kryti cistokrevnym kocourem, krizencu se nezbavis. A budou Ti to rodice platit?
PS: nekastrovana kocka zavrena v dome v dobe rije dela i v noci pekny ramus, i z toho duvodu premyslej o kastraci. Mej se.