FOTA doma vyrobených škrabadel

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.1.2008 11:08

Zdravím,
posílejte zde fotky Vámi vyrobených škrabadel podle Vašeho vkusu. Dnes jsem jedno dokončil, tak posílám fota i se svou 3,5 měsíční micinkou Cecilkou(britská modrá s PP). Na výrobu jsem použil desky ze skříně a sloupky jsou 1cm široké papírove trubky po obvodě a celková tlouštka trubky je 6,5cm, takže s kobercem je to přes 7cm. Kdekoli ve velkých skladech najdete plno těchto trubek, je na nich namotaná folie na balení. Výplň trubek jsem vyplnil drevěnými hranoly. Místo sísalu jsem použil koberec, protože Cecil má už jedno malé škrabadlo ze sísalu, ale raději si brousí drápky na koberci, proto tento matroš. Škrabadlo je vysoké 170cm a základna je o velikosti 56x56 cm. Pokud se Vám líbí, mužete ho ohodnotit :-)

17.1.2008 11:09

stapek napsal(a):
Zdravím,
posílejte zde fotky Vámi vyrobených škrabadel podle Vašeho vkusu. Dnes jsem jedno dokončil, tak posílám fota i se svou 3,5 měsíční micinkou Cecilkou(britská modrá s PP). Na výrobu jsem použil desky ze skříně a sloupky jsou 1cm široké papírove trubky po obvodě a celková tlouštka trubky je 6,5cm, takže s kobercem je to přes 7cm. Kdekoli ve velkých skladech najdete plno těchto trubek, je na nich namotaná folie na balení. Výplň trubek jsem vyplnil drevěnými hranoly. Místo sísalu jsem použil koberec, protože Cecil má už jedno malé škrabadlo ze sísalu, ale raději si brousí drápky na koberci, proto tento matroš. Škrabadlo je vysoké 170cm a základna je o velikosti 56x56 cm. Pokud se Vám líbí, mužete ho ohodnotit :-)

Posílám další fota

17.1.2008 11:12

stapek napsal(a):
Posílám další fota

a další...

17.1.2008 11:13

stapek napsal(a):
a další...

a poslední

17.1.2008 11:15

stapek napsal(a):
a poslední

a tak se Cecilka smála, jak uviděla nové škrabadlo

17.1.2008 12:02

stapek napsal(a):
a tak se Cecilka smála, jak uviděla nové škrabadlo

Moc hezké! Můžu se zeptat jak máte přidělaný ten koberc na trubkách? A jak je ukončený? Díky.

17.1.2008 12:20

stapek napsal(a):
a poslední

Zdravím,moc se vám to povedlo, je to supr.Taky zasílám fota toho svého škrabadla a naší kočičky Deborky

17.1.2008 12:25

remi napsal(a):
Moc hezké! Můžu se zeptat jak máte přidělaný ten koberc na trubkách? A jak je ukončený? Díky.

Koberec i látka jsou klasicky odstřihnuté na míru a je připevněné k trubce nastřelovací pistolí.

17.1.2008 12:29

zuzaida napsal(a):
Zdravím,moc se vám to povedlo, je to supr.Taky zasílám fota toho svého škrabadla a naší kočičky Deborky

Taky moc pěkné přírodní. Jde vidět, že když se chce, všechno jde

17.1.2008 13:54

stapek napsal(a):
Taky moc pěkné přírodní. Jde vidět, že když se chce, všechno jde

Cecil se škrabadlo opravdu zalibilo a uz se tam vyškrábala si schrupnout

17.1.2008 16:20

stapek napsal(a):
Cecil se škrabadlo opravdu zalibilo a uz se tam vyškrábala si schrupnout

...

19.1.2008 02:10

stapek napsal(a):
...spinkám...