Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.4.2006 11:05

Dobrý den,
před rokem jsem si koupila koníka jménem Nico.

Je to valach bez PP a to je právě to, co bych chtěla zjistit. Chtěla bych, abych mému Nicovi dohledala původ a bylo možné mu udělat papíry.

Nico je valach ČT, po otci Lopez-11, což ale bohužel nebylo potvrzeno.
Nico se narodil 27. 03. 2001.
Je to vysoký - KVH 175 cm, mohutný ryzák s nízkými ponožkami na předních končetinách.
Jeho chovatelem je pan Hlouška z Borku pod Troskami a toho bych tímto potřebovala sehnat, abych mohla dohledat jeho neznámou matku.
Bývalou majitelkou Nica je paní Irena Jakouběová z Mnichova Hradiště.

Více fotografií a informací naleznete na www.nico.estranky.cz

Pokud by jste kdokoli měl jakékoli informace o koníkově minulosti či jeho chovateli, jakkoli mě prosím kontaktujte, na mail i na telefon nebo alespoň příspěvek sem.
Uvítám i informace o tom, jak by se dali zjistit rodiče mého koníka.
S díky Katka

14.4.2006 11:07

nightdevil napsal(a):
Dobrý den,
před rokem jsem si koupila koníka jménem Nico.

Je to valach bez PP a to je právě to, co bych chtěla zjistit. Chtěla bych, abych mému Nicovi dohledala původ a bylo možné mu udělat papíry.

Nico je valach ČT, po otci Lopez-11, což ale bohužel nebylo potvrzeno.
Nico se narodil 27. 03. 2001.
Je to vysoký - KVH 175 cm, mohutný ryzák s nízkými ponožkami na předních končetinách.
Jeho chovatelem je pan Hlouška z Borku pod Troskami a toho bych tímto potřebovala sehnat, abych mohla dohledat jeho neznámou matku.
Bývalou majitelkou Nica je paní Irena Jakouběová z Mnichova Hradiště.

Více fotografií a informací naleznete na www.nico.estranky.cz

Pokud by jste kdokoli měl jakékoli informace o koníkově minulosti či jeho chovateli, jakkoli mě prosím kontaktujte, na mail i na telefon nebo alespoň příspěvek sem.
Uvítám i informace o tom, jak by se dali zjistit rodiče mého koníka.
S díky Katka

no, je krásný, ale myslím, že ke kočkám, které jsou tématem diskuze má docela daleko :)))

Ať to vyjde :)

Přidejte reakci

Přidat smajlík